Saturday, October 25, 2014

Sibuk jahit dress anak2 pula

Tengah siapkan dress flower girls yg ada lace di dada. Suka sangat warna ni. 
Ni dress comel utk yani... bukan main lagi suka bila saya pakai kan dress..
Bahagian belakang. Butang comei sama tema dengan polkadot yang ada kat baju 
Yang ini pula blouse top utk nana. Boleh pakai dengan seluar panjang
Kemaruk betul nak jahit dress kan utk yani, ni dress siap ada macam kepak di bahu... rasa la angin masuk dlm...

Kalau ada yang berminat nak tempah jahit dress utk kanak kanak boleh wasap saya ye 019.266.8076

Wednesday, October 8, 2014

Hujung minggu


tukang sibuk mama... semua nak mencelah kalau mama buat.. semua dia nak cuba.. tak bg nanti ada yang merajuk
saya tambah guna bekas botol minyak jadikan pasu tambahan nak tanam daun limau purut.. dari terbuang aje botol tu kan... kita recycle apa yang patut


si tembam adik yang setia mengikut aje ke mana orang pergi,.. diam aje duduk dekat stroller janji dia nampak semua orang


kakak nana biasalah lincah tak ingat.. gambar hari ni semua hasil tangkapan abg hariz.. segala mak nenek la dia ambil gambar

bila cek dalam kamera macam-macam gaya gambar ada.. tengok aje la ni.. entah bila dia ambil gambar... kena lah mendelete gambar yg tak sepatutnya. buat penuh memori handphone aje

satu set anak mama yang macam macam gaya keletah perangai... sehari tak jumpa sunyi kehidupan rasanya... tapi.. kalau nak menakal tu bukan dia kira.. hahaha adik yg bam bam gerammmmm

Monday, October 6, 2014

Menerima tempahan menjahit dress kanak-kanak

Seronok jahit dress untuk anak anak.. lagilah dgn corak fabrik yg ceria dgn pelbagai warna. Kalau ada yg berminat nak customized dress anak masing masing dari newborn sampai 12 tahun boleh wasap atau email saya ye... selamat menjamu mata