Ahad, 12 Julai 2009

Masih berusaha


masih berusaha untuk penambahan masa hadapan.. stok yg dibuat daripada 8-12 Julai... baru dapat 14 x 2.5oz... isshh mama kena rajin selalu ni... malam jarang benar dpt pam.. bermakna sangat la kononnya tido tu, sebab.... hariz bangun selang 2jam.. waduhh.. kalau dibuat perangai.. sejam aje dah bangun balik... tak pasti la.. mak tido ke tak tido time tu.. ngan cermin mata pon tido sekali.. hariz nangis, mula2 cari cermin mata dulu.. hadus... susah tul jadi org rabun kronik ni.. siapa la nak sponsor wat lasik ni... ada lagi 30hari nak tambah stok ni.. kuat semangat sikit mama oiitt....

8 ulasan:

  1. nok, susu tak banyak ke??
    takpe nok, gigih lagi..usaha lagi.
    klu aku noks, sebelah bfeed, sebelah lagi mengepam. hasilnyer mantop.
    mak dulu gitu la noks. kadang2 laki yang tolong pegang pam tu..kuikuikui

    BalasPadam
  2. ni pon dah bagus...30 more days banyak masa lagik...

    nantikat opis kena teruskan at least 2x a day...

    all the best!!

    BalasPadam
  3. perghhh byk gak tu dr aku nak keje baru ada 2 botol 4 oz hehe. Usaha tangga kejayaan beb caiyok!!!

    BalasPadam
  4. usaha tangga k3jayaan...cayoookkk

    BalasPadam
  5. erin pun tgh gigih gak pumping skrang ni. next week dah nak keja. jom kita sesama berganding bahu!!! chaiyokkk tiniiii!!

    BalasPadam
  6. caiyokk..
    nabil tak penah fully bf
    at 1 day dah minum fm..

    BalasPadam
  7. caiyok caiyok...memang tak kasik susu formula langsung ek? bagus la tu...semoga hariz membesar bagai johan..

    BalasPadam
  8. dah besar dh hariz..heheh..kene bg susu byk2..

    BalasPadam