Sabtu, 15 Ogos 2009

Bobbi Brown Workshop

Mengandung 9bulan.. pantang 40hari.. setengah hari memanjakan diri seronok jugak kan.. hehehe mama akhirnya dapat gak joint makeup workshop.. yang bestnya bobbi brown workshop.. All about nude...
ni dia... Bobbi’s Director of Artistry, Asia Pacific, Sebastien Tardiff... gila kurus mamat ni.. straight aje badan dia...

ini mamanya gadget... huarghh kan best gila kalau brush tu semua milikku sepenuhnya.. tapi pinjaman semata-mata.... baru ler mak tau nak guna berus2 tu mcm mana..

tu dia directornya... berbaju putih.. malas betul nak bangun ambik gambo... semua beriya nak belek muka sendiri yang tak lawa... (muka mama la..)

my notes and items yang digunakan.. syok2

my table mate... sedang diajar oleh BB make-up artist...

setiap meja depa letak one whole set ni.. nak suitkan ngan color kulit kita... memang rasa seronok la.. dapat tahu teknik yang betul apply make-up.. Sebastian tu asyik highlight kata.. tak payah nak letak semua foundation/bedak kat satu muka.. kat satu temapat yang mana perlu aje... (tapi dia cakap inggeris ler,, ahaks)

nak joint workshop ni kene beli voucher RM250.. tp RM200 tu boleh la redeem beli barang2 BB.. ni dalam goodies bag... buku living beauty, mascara, cleasing oil... buku tu pon banyak info..

ini yang mama redeem guna voucher tu.. semua boleh masuk dalam customzed paleete tu... senang nak bawak ke mana2

ini dia bila dah disumbatkan dalam pan palette tu...

heheheh muka tak semedang kan... dah namanya makeup NUDE.. ambik plak dlm lampu kuning... nampak simple aje la biasa.. tp kalau tgk dlm cahaya biasa... Mak sukaa.... sesuai pi opis n jenjalan..... BERBALOI... sesekali memanjakan diri....

5 ulasan:

  1. wah bukan main lagi ko kan

    BalasPadam
  2. awat tak tau pun..nak pi lah jugak.....

    BalasPadam
  3. ned..
    sekali sekala.. apa salahnya... ahaks

    watie..
    ni utk org tak lawa aje(aku le).. ko dah lawa tak yah la tau... hahaha (mak gurau je no..)

    BalasPadam
  4. pantang tgk semua benda tu..rasa mcm nak bwk balik semua huhu

    BalasPadam
  5. tu la lin.. eeiii kalau boleh satu kabinet kaeup tu nak hangkut bawak balik... gerammm

    BalasPadam