Selasa, 10 November 2009

Menyimpan benang

Bestkan kalau dapat simpan benang/riben macamni. Nampak teratur, tidak terabur dan senang nak capai. Nak tgk warna yang ada pon best. (Ada ke kat malaysia ni?)

kalau macam ni yg macam kat kedai pula eh. Yang best sebab clear senang nak dicapai dan teratur.
Kalau dapat macam ni pon menaik gak. Senang dibawa kemana2. Benang tu pon tak lari. Ada sesiapa pernah nampak macam ni kat Malaysia? Kalau ada bgtau la. Teratur sangat kalau ada organizer macam ni.

7 ulasan:

  1. rsnye kt singer nye website ade jual yg jenis portable tuh ngee

    BalasPadam
  2. Salam...nak share info...yg pic 1st tu ade dijual kat kedai Lovely Lace...price about rm100++ but below rm150..
    saya nampak di Lovely lace kat JJ Alpha Angle...

    BalasPadam
  3. Sikurus..
    wah singer website ada jual online eh? boleh servey ni.. thanks 4 d info

    maswanie..
    ni yang paling suka tgk.. ada kat lovelylace eh.. nak kena servey lovelace yg dekat ni la dulu... thanks for sharing...

    BalasPadam
  4. hani.. best nyer.. tolong survey sekkali k .. :) tq

    BalasPadam
  5. bestnya kalau dapat yang 1st pic tu huhu...sekarang benang2 I lambak je dalam drawer hudus betul nampak :D

    BalasPadam
  6. tempat simpan benang, apa kata check kat sini
    http://galerikraf.blogspot.com/2009/07/tempat-letak-benang-rm50.html (cuma RM50/-)

    BalasPadam
  7. salam tini,

    tu laa..mmg best kalau ada organizer benang. saya cuma simpan dalam tupperware, susun menegak. ngam2 je plak utk semua benang yg ada :)

    teringat arwah nenek saya simpan benang dalam tin bulat biskut butter.

    BalasPadam