Isnin, 9 November 2009

Stash Swap: 2nd Group

UPDATE:

Terima kasih atas semua maklumat yang diberikan. Heehehhe nampak nya semua excited kan nak wat project ini. Alamat untuk partner masing-masing telah saya emailkan. Jangan lupa update blog masing-masing ya bila dah dapat. Enjoy....

---------------------------------

Stash yang perlu disediakan untuk sesi swap kali ini adalah:-
1. 10biji butang
2. 3 pieces fabric bersaiz fat quarters (18"x22")
3. 3 pieces ribbon (1 meter each)
4. 2 pieces felt (A4 sze)
5. special (suprise) stash dari anda

Peserta yang terlibat (Full dah..):
1.aRniNasiR
2.dura
3.My Rayyan
4.Maya
5.anjung kraf
6.Pianina
7.naiz
8.fawa
9.Gaban
10.Rafidah

Sesiapa yang terlibat hendaklah bertanggungjawab terhadap proses mengepos dan menyediakan stash. Saya pasti semua mahukan yang terbaik bukan. Mari kita mulakan. :)
Sila tinggalkan email ye kawan-kawan... senang saya nak aturkan destinasi swap itu.. TQ

Ini merupakan partner anda untuk stash swap ni yer (faham rasanya kan):

Pianina--> Gaban --> Dura --> Naiz --> My Rayyan --> Fawa --> Maya --> Rafidah --> Anjungkraf --> Arninasir --> Pianina

13 ulasan:

  1. Okep dah email add kat hani
    thanks taw

    ni email cik kema --> akma_zaini@yahoo.com

    BalasPadam
  2. ayoyo..napa terrrlepas nih...bila on pon taktau..huhu..bz nyer pasal..takperlah ..sha on untuk third groupla ekk..

    BalasPadam
  3. wah wah... cepat nya... ni email add saya.. my7710@yahoo.com

    BalasPadam
  4. tq hani dear 4 count me too...

    fawa -->> farawaheeda@yahoo.com

    BalasPadam
  5. Thanks hani..saya dah emaik balik dah..neway saya punya blog link kat atas tuh salah..saya punya http://impianina.blogspot.com..thanks again..seronoknya saya!!!

    BalasPadam
  6. Terima kasih Hani.

    Gaban -> mymy2003@gmail.com

    BalasPadam
  7. Gaban.. saya dah dpt email n alamat rumah. tq yer

    BalasPadam
  8. hehehe...cik kema bg kat fawa eks...worait cun
    tunggguuuuu......brg istimewa dr cik kema lalalala

    yihaaaa naiz...cik kema nak butang2 chomel lalalala suker2

    BalasPadam
  9. wahhh siap boleh request lagi.. caya la korang... tunggu yer saya compilekan add rumah. heheheh

    BalasPadam
  10. sori erk lambat bagi address. baru balik dari outstation Langkawi. dah bagi pun add kat organizer kita yang baik ati tu... cik Pianina tunggu erk.. :D

    BalasPadam
  11. oppss lupa lak. email deemumtaz@yahoo.com

    BalasPadam
  12. da emel add dpt x? anjungkraf@gmail.com

    BalasPadam