Khamis, 19 November 2009

Stash Swap Group

Shiela... saya suka sangat stash dari awak. Memang cute. Ni 3 pieces fatQ. Yang pic cupcake tu sungguh cute. Leh lapar dibuatnya.
All the buttons, ribbons and felt. Paling best yang tulis "handmade" tu.. macam nak dijadikan name tag plak.. best.. best....

The suprise stash for me. A Colourful Stitchery book. Thanks a lot. Saya tak menjangkakan suprise yang besar gini la. Sungguh bermakna. Bila tengok projek-projek didalamnya terus rasa tak sabar.

Kalau rasa berminat nak ikut serta.. Group no.3 masih lagi ada kekosongan. Group no 1 pon ada separuh yang sudah diterima. Semua nak update untuk bersedia ke projek yang seterusnya. Masa untuk berkreatif akan bermula. Yang mana dah terima dan dah update dalam blog saya dah letakkan link tu atas nama anda.

Group 1: Yang dah terima stash swap (GROUP 1 semua dah dapat... update blog eh)

Jaja, Shiela, Fuzzy, Hani, Mus, Azie, Alynn, Faridah Kak Pah, Anas

Group 2: Yang dah terima stash swap: (Group2 pon semua dah terima swap masing-masing)
Durra, Naiz, Gaban, My Rayyan, Maya, ArniNasir, Anjungkraf, Pianina, Rafidah, Fawa

7 ulasan:

  1. Salam Hani... saya nak join grup 3 boleh?? Ada kekosongan lagi tak??

    Jurra
    emaiL: aruzamo@yahoo.com

    BalasPadam
  2. Jurra.. ok noted... nanti dah full peserta saya bgtau ye...

    BalasPadam
  3. hani..cik kema dah dpt parcel drpd naiz :)

    BalasPadam
  4. hai hani. nak join jugak. my e-mail : aimila1551@gmail.com

    BalasPadam
  5. ok aimila saya update.. tinggal 2 lg kekosongan aje

    BalasPadam
  6. Salam,

    Stash and swap ni, mcm exchange kan?

    Nak join... inahaiqal@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Hi Ina.. boleh saya update dalam list eh

    BalasPadam