Jumaat, 20 November 2009

Swap Next Project: Pincushion

(ada siapa-siapa tak nak terlibat.. manatau sibuk ke.. bgtau eh tiada paksaan)
Perhatian kepada Stash Swap group 1 & group 2, memandangkan semua dah dapat stash masing2 (update blog yer), kita akan bergerak ke satu projek lagi. Dengan menggunakan stash yang anda terima daripada partner masing-masing, anda perlu menyediakan pincushion sekreatif yang boleh menggunakan stash yang diberikan. Setelah siap, pincushion tersebut akan diswapkan dengan ahli-ahli yang lain. Saya akan buat partner baru pula dengan menggabungkan Group 1 & 2.

pic ini di google

Kali ni saya beri masa panjang sikit untuk siapkan projek ini. Dijadualkan untuk pos projek pincushion ini pada 15 Disember 2009. (Cukup masa kan.. hehehe kena set date, baru semua boleh gerak.. ahaks). So partner anda adalah (saya keluarkan member yang tak boleh joint):

Durra-->Anas-->Naiz-->Gaban-->Faridah-->MyRayyan-->Alynn-->Maya-->azie-->ArniNasir--->Hani-->Pianina-->Fuzzy-->Anjungkraf-->Shiela-->Fawa-->Jaja-->Durra

10 ulasan:

  1. wokes...cik kema ikut serta utk next xtvt ni

    yea2 cik kema dpt drpd fida yeahhhh. suker2

    nanti nak surf2 design pinchusion yg menarik. hrp2 alynn suko

    BalasPadam
  2. hani...fawa juga akan turut serta meng'pin cushion' kan....

    nak kena bt research n idea development ni...

    BalasPadam
  3. cik kema... i baru update mana yg boleh ke tak.. hehehe nanti kena cek balik la kan.. takleh paksa2 semua busy ni kekekek
    thanks nak turut serta sekali

    Fawa..
    yes.. yes.. kena creative ni.. ahaks

    BalasPadam
  4. owh. best nih. expired date nya pun ok. tak rasa sesak sgt. lg best dpt pincushion dr kak Naiz.

    BalasPadam
  5. best...best... dah ada idea dah nak wat apa utk Maya.. Cik Kema, Cik Alynn kompem suka punyooo... dun wori babeh!!

    BalasPadam
  6. hehe ok pianina.. sama2 la kita menjahit pincushion eh...

    BalasPadam
  7. wah syok ni alynn dah ade idea nih... x sabar nak dapat... :D

    BalasPadam
  8. confirm kiter join.. tengah proses dah pun

    BalasPadam