Khamis, 19 November 2009

Update Stash Swap: Group No. 3

Ahli untuk stash swap Group No.3 dah penuh. Saya akan compile alamat rumah anda semua dan akan hantarkan kepada email yang diberi. So tunggu email masing-masing yer. Terima kasih kerana menyertai swap ini. Due date untuk pos stash swap ini adalah 3 Disember 2009. Kalau nak pos awal or lewat just inform aje.. takde paksaan.. hehehe

Ini merupakan partner stash swap anda ye. Selamat berkenalan.

Diesha-->Jurra-->Inahaiqal-->Akmal-->Dayang-->Noor-->Zura-->Aimila-->Ayu-->Faihah

Stash yang perlu disediakan untuk sesi swap kali ini adalah:-
1. 10biji butang
2. 3 pieces fabric bersaiz fat quarters (18"x22")
3. 3 pieces ribbon (1 meter each)
4. 2 pieces felt (A4 sze)
5. special (suprise) stash dari anda

Peserta yang terlibat:
1. Inahaiqal
2. Noor
3. Aimila
4. Faihah
5. Zura
6. Jurra
7. Diesha
8. Ayu
9. Akmal
10. Dayang

Sesiapa yang terlibat hendaklah bertanggungjawab terhadap proses mengepos dan menyediakan stash. Saya pasti semua mahukan yang terbaik bukan. Mari kita mulakan. :)Sila tinggalkan email ye kawan-kawan... senang saya nak aturkan destinasi swap itu.. TQ

12 ulasan:

  1. hye hani..
    dyg here..
    sy nak join..=)

    bintangbiru_dms@yahoo.com

    BalasPadam
  2. kalu saya nak join lagi boleh?tp kalu nak bg can pd yang lain takpelah..mengisi kekosongan jer pun boleh...

    BalasPadam
  3. hani,sy nak join tau
    byk lagi kosong kann :)

    ni email sy..whyouas@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Pianina..
    kita bg org lain plak rasa eh.. ekekek

    Akmal..
    ok saya masukkan dlm list

    BalasPadam
  5. Saya nak join..:)

    ni emel:
    sweetlilcrafshop@gmail.com

    BalasPadam
  6. k thanks..ni email diesha cdiesha@gmail.com

    BalasPadam
  7. hi hani! I teringin sangat nak join stash swap Group 3 ni, looks like fun! can i? email me ya? thank you :)

    Zura from http://sewretrochic.blogspot.com
    Email : retrochicshoppe@gmail.com

    BalasPadam
  8. boleh saja zura.. selagi ada kekosongan.. salam kenal

    BalasPadam
  9. salam kak hani. bestnya swap ni.
    teringin n interested to join.
    tp skrg ni masa tak sesuai lg kot.
    nanti cuti semester panjang2 sket, kalau akak buat lagi insyaAllah wani nk join =]

    anyway, happing swapping ^.^

    BalasPadam
  10. salam hani, sy pun teringin gak nak join. available lg tk?
    email sy: faihah_s@yahoo.com

    BalasPadam
  11. Salam Hani.. stash saya dah pos..

    BalasPadam