Selasa, 15 Disember 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway

Tak lama lagi saya nak lancarkan produk terbaru dari kedai saya. Customized Felt Tshirt. Berwarna-warni, anda boleh pilih design untuk dihasilkan diatas tshirt anda. Sebelum pembukaan secara rasmi. Saya nak buat giveaway sebagai cara promosi awal.

Bukan satu tshirt tapi 4 tshirt akan diberi kepada 4 orang yang bertuah (sorang satu lah eh heheh). Tak kisah la untuk saiz apa pon. Kalau dah menang cabutan bertuah tu anda boleh request nak buat design apa.
Syarat-syarat untuk memasuki dan memenangi giveaway ini adalah (senang aje..):

1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway. Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda.
2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.


contoh komen: TiniHani nak joint.. saya nak word:FAMILY pic:LOVE

Itu aje... Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik khas nanti.

p.s: Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan awal pon boleh. Boleh dipakai dimana saja tak kira untuk bersiar-siar, mengadakan Majlis Sambutan Hari Lahir, Photoshoot, family day dan pelbagai lagi majlis. Email saja ke tinihani@gmail.com


Penyertaan:

Sherry:
Taufidris: BABAH SAYANG AKIF (pic abah n anakz)
Syakila: HAPPY BESDAY CAYANG (birthdaykek)
Anin: SYAHMI(pic baby boy atas kets)
e.l.i.s.s.m.i.e: NUHA's FAMILY (pic ibu, ayah, daughter)
Haida: PRINCESS (pic tiara)
YanaCraft: DIET GIRL (cute fruits)
InaHaiqal: QAISARA (lovely rose)
Sarah: SARAH (pic small love)
Lynn: breastfeeding mama with father & another son.
Sha@MamaTina: QISTINA (Satu love besar dikelilingi love kecik-kecik terabur)
MamaZharfan: WORLD'S BEST MOM
Cikgu Yie: I'M CIKGU YIEE (pensel 2B)
Atiqah: ATIQAH (pic Mortar hat and love)
Iefa: ABANG & SAYANG (pic love)
Ross: KHAIRIN KHALIS dan picture 2 or 3 Loves...
Mama Darwisya: NUR DARWISYA DAMIA
Kak Ngah: MUMMY's KINGDOM (seorang omak ngan tigo orang anak bujangberusia 10,5 & hampir 2 tahun)
Delaila: MUMMY & ADEL (Pic: BabyGurl&Mummy)
ArniNasir: We LOVE Mama!(with lot and lot of LOVE)
Juniza:I LOVE Mummy (pic Ibu dan baby Boy)
Ogy: BUAH HATIKU (love)
anamarza: MAMA's LITTLE HERO (pic superboy)
Shai: ELEVENTH COLLEGE (butterfly purple)
Bieha: I LoVE JohOr (Love)
hazdi: I LOVE AYAH & IBU (heart shape)
Ika: word : e-CaR (kereta)
S.G.K.:::: teddykatak :::: (gmbr katooon puteri katak yg pegang bola rugby
Ibu Arifa: ARIFA DALILA (pic: 1 rose and 3 small 'love')
Eliza:We love Mommy (mom dan kids (girl & boy)
Savemezero: ALYA (Barney)
AinErza: Adib GOOD BOY (rainbow)
Sue: DIANA LOVE MAMI & PAPA(LOVE dan ada gambar mami, papa n baby girl)
Aishah: I LOVE BREASTFEEDING (Logo I Love Breastfeeding)
liwanel: MAMA's lil BOY (boy with ball)
yana: ARIQ LUV MUMMY (Pic : love)
Inasepi: happy family (ayah,ibu dan bb boy)
Inahasan:word:yummy (cupcakes)
Mrs. Ndru:HOT MAMA (pic love, dady, mamy, little boy)
aie.ezza: aie.ezza's family..(ayah, mama & little hero)
yantz-yeem: AQIL love beber & cars (bear vs car)
as:Hafiy (gambo love) ayah&mama
Kat atas tulisan tu gambo satu family ayan n ibu sedang pimpin anak (just nampak bentuk warna hitam)
Lisa:Erieysa" n letak (love merah besar n nama letak kt tengah2 love 2)...
Em:"Emir's 4th Birthday" (Kek :)
fazilzura: AKIL (POCOYO&gang)
oya: " aKuKaN aBaNg " (boys (tak kiralah camne pun)
Ejan mapet:I love mummy & daddy
iema: AIDIL (Upin&Ipin)
Aple de gadiz: Best Men Win (sport car)
wirdah: WE ARE ONE,rindu kamu! (2 org lidi(kecil shj)(boy&girl)
Wani:Mummy love Hariz (LOVE & ada pic baby)
Ibu Ayra: AYRA (small n cute roses n buterfly)
mama balqis: word-balqissayang, (ayah ibu baby )
mama Tisya: TISYA pic: minnie mouse
edden essey: I'm Lady Photographer (Camera )
Segalanya kuterima:
Nunya: Ibu&Ayah {pic of Love} Ali Hakimi
Nana: DAMIA (FAIRY)
Aqis: balqis (love )
dyahaha: RIFHAN (BBY BOY WITH BALL )
Sitisifir: Gambar : 2 kepala budak perempuan pakai tdg dgn 2 kepala budak lelaki pakai kopiah dengan satu baby dalam bedung gitu
Tulisan : Kami Anak Soleh
Alycia: ADAM (Baby boy )
Chempaka:
Bonda:
IedaluvSham: AMANDA (CROWN )
rien z: haziq (transformers )
Aimila: tulis mama mcm kat dlm gambar yg hani tunjuk tu. 'sejibik' cam tu, ehhh
ciklubakpink: saye emo, (budak perempuan )
iqakiko: Aieqa (gitar plus bola tampar )
ulisted one: Mama Diha (Ibu dengan toddler (girl)
Hui-Wearn: Evan pic : Gingerbreadman
Nurul: SOFIA SAYANG EMAK & ABAH(Untuk Background 1 AWAN BESAR + 1 AWAN KECIL + BEBERAPA LOVE KECIL)
Lady D: ONEIRA (BARBIE GIRL yg cute)
Zai: akif love mummy zai (bb boy dan ibu)
Sari: 2gether n 4 ever (gmbor buku terbukak n ader cincin n rama2 (mcm gmbor yg ksari attach tu )
Nafira: Love My Family (Love)
atteya azmi: [Me,Myself,N I>>Putri Nor Atteya] (gambar princess pki crown..:)
Miss Lina: 'Birthday Girl', ( "Birthday Cake')
Qis: DARWISH , ( prince)
adila: cute girl, (gmbr girl wif luv..)
CT: Mama & Ayah,heart shape in red color,pics of our daughters..
hanie: Princess Khayra (ada crown or princess)
Atia Adina: Atia Adina (picture love)
myheart: sayang ibu & abah (love pink kecik2)
diba:word: ewan LOVE dieba pic : Love kecik dan besar di merata2 tempat... (wah tamak gituu...!!!) dan 3 kuntum bunga rose pink :)
izan cute:pic..awan@love word:sayang selalu
nadnye : Design:Crown as a Princess atas muka yang comel
Yatie chomel: word : CHOMEYL pic : mini-me Yatie Chomeyl
norlaila:
mammiseri: pic : kure kure katon word: AJAX
butterfly:
alameen: word :
AL-AMEEN JUNDULLAH pic: BINTANG


Tiada ulasan:

Catat Ulasan