Selasa, 8 Disember 2009

Dikelilingi 'felt'

Seronok saya tengok penyertaan dalam giveaways. Macam-macam request ada. Kadang-kadang tak terfikir pon apa yang diaorang request tu. Ada yang memang cute ada yang memang kreatif habis. Siapa la pemenang bertuah tu nanti eh. Kita tunggu kan 15haribulan nanti.

Dalam baru nak buat giveaway ni, ada juga yang percaya kat saya untuk buat tempahan customized tshirt tu. Sangat menarik permintaan diaorang. Kat atas tu salah satu projek yang saya sedang buat. Memang dikelilingi felt la beberapa hari ni. Ada yang boleh teka ke saya nak jahit apa tu. Ni pon kena tunggu kesudahannya nanti. Tuan dia pon tak bagi reveal kat blog selagi dia belum dapat. Suprise katanya... hehe insya allah saya akan buat yang terbaik dan memuaskan hati anda. Ok nak sambung menjahit la... (ermm badan rasa tak sedap la lately ni... cuaca tak menentu ni buat badan kejap rasa ok kejap rasa semacam.. uhuhuh)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan