Khamis, 17 Disember 2009

Pincushion dari ArniNasir..

Saya dah dapat pincushion daripada Arni. Bukan satu tapi tiga. Comel plak tu. Boleh guna dalam keadaan berlainan. Suka sangat.

Yang bestnya, suruh swap pincushion tapi siap rempah masakan pon dia bagi. Tak ke bagus buat swap ni. Boleh la saya usung pin cushion tu pi mana2 sebab cute sangat, boleh masuk dlm handbag pon. Sekali lagi terima kasih Arni. Bila la boleh dapat jumpa muka-ke muka dengan member-member swap ni. :)
Aktiviti swap untuk tahun 2009 akan berakhir disini. Tahun depan nanti kita buat aktiviti swap baru pula ya. Mungkin lebih ramai terlibat dan aktiviti yang lebih mencabar. Ada sesiapa nak turut serta lagi? :)


3 ulasan:

  1. Alhamdulillah hani suka. x sempat nak wat yang fancy2 walaupun ada banyak gak idea. Lupa nak note utk hani, Instant Bio Pack tu tahu x cara guna? ada instruction kat situ, if x sure boleh bgtau arni ok.

    Dan tepung goreng tu kalau goreng ayam or sotong celup tepung, memang best sangat. Crispy jer. tapi celup dalam telur dulu, then golek dalam tepung pastu goreng dalam minyak panas. fuhh.. meleleh.. hehe (kat rumah stok sampai 1 karton)

    BalasPadam
  2. so cute! meaning group 3 takde assignment ya Hani? awww..baru tengah plan projects hehe..anyways, excellent activity i enjoyed the stash swap, thanks to you :)

    BalasPadam
  3. arni..
    suka benar.. sbb pincushion awak bg ni leh angkut pi mana2.. ehheheh
    nampak menarik je idea tepung tu... ni yg balik leh try goreng ni... kang ada yang nak kena order sampai ke penang ni.. :)

    zura..
    tak sempat la nak organize yg group 3 sbb dah end of year kan.. semua pakat nak cuti panjang, tak sampai hati nak ganngu org berehat dgn assignment.. hahahaha

    BalasPadam