Selasa, 22 Disember 2009

Pincushion update

Update gambar-gambar pincushion yang dibuat oleh member-member swap. Mana yang belum update atau belum dapat lagi moga dapat bagitahu saya ye. terima kasih

Durra-->Anas-->Naiz-->Gaban-->Faridah-->MyRayyan-->Alynn-->Maya-->azie-->ArniNasir--->Hani-->Pianina-->Fuzzy-->Anjungkraf-->Shiela-->Fawa-->Jaja-->Durra


Pincushion daripada Durra buat Anas.
Gedix sangat yg kucing tu. Idea menarik siap bulu-bulu lagi.
Pincushion faridah untuk Cik Kema.
Satu pincushion aje tapi depan dan belakang ada dua warna yang berbeza


Pincushion Cik Kema untuk Alynn
Ni boleh pakai kat tangan dan gantung ke Cik kema? kalau salah info betulkan ye.
Pincushion Alynn untuk Maya.
Alynn kata sepatutnya nak buat dua tapi akhirnya digabungkan jadi satu yang besar. Kreatif.

Pincushion Maya untuk Azie.
Tengok warna ni teringat kura-kura.. Gurau aje Maya. jangan marah saya ye. :)
Pincushion ArniNasir untuk Hani (saya la tu).
Terima kasih la arni, bagi sampai tiga. Dalam stress pon sempat buat banyak. Ahaks


Pincushion TiniHani untuk Pianina.
Dari saya pula. Saja guna botol yang berlebihan kat rumah tu. Ahaks.

Pincushion Fawa untuk Jaja. (Betul ke ni)
Macam cupcake la.. yummy

Pincushion jaja untuk Dura.
Macam best je bolster tu. Kalau kakak nampak ada dia buat main pondok-pondok nanti.


Ok la, ni aje gambar yang saya baru dapat kumpul. Kalau sesiapa yang tertinggal tu bagitahu saya ye. Ada ke yang belum pos lagi? Tu pon maklumkan ya sebab partner swap anda menunggu dengan setianya. So, seronok tak buat swap ni? Nak buat lagi tahun hadapan? kena fikirkan idea menarik la kan. Thanksss semua.

4 ulasan:

  1. macam2 design ada ya..semuanya comel2

    pincushion kucing gedix tu, 1 je tau bukan 2. boleh tengok kucing di kedua-dua belah pincushion.

    bolster from jaja tu memang anak saya dah buat main pondok2 hihi..

    BalasPadam
  2. tu la... dura, dah kumpul semua baru nampak bentuknya.. semua guna stash swap yang dapatkan..
    ouhhh kucing tu dpn belakang eh... kreatif2...
    hahahah susahkan ada anak dara.. confirm semua buat main pondok2

    BalasPadam
  3. giler comel oll pincushion tue

    BalasPadam