Rabu, 2 Disember 2009

Sibuk sebentar

Tajuk memang macam sibuk sangat yer.. lama tak update blog.. Tgh seronok nak siapkan pin cushion untuk project swap. Gambar dalam proses dan akan diupload kemudian.. kawan-kawan yang lain dah berjaya buat PC ke? ke semua masih sibuk bercuti?? saya sebenarnya sedang clearkan stok dekat Shoppe saya tu.. tu yang banyak menyepi. Lepas ni boleh la masukkan barang baru. Baru menarik dan tertarik gak. Banyak yang dah habis. thanks pada yang membeli.

Cute tak barang kat atas ni. Tapi ni bukan ribbon tau.. Ni sellotape (pita pelekat) cute giler.. Ini antara item yang saya akan letak dekat Shoppe nanti. Heheh takut tak sempat letak saya dah kerjakan tape ni nanti :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan