Selasa, 15 Disember 2009

Terbang lagi... ke naik van jer

Punya la beriya buat ayat terbang-terbang eh.. sebenarnya naik van pos aje.. :) Ni khas untuk adik Apple juice. Dah dapat nanti bgtau akak ye (nampak sangat saya dah tua sekarang ni, semua orang panggil saya akak.. takpe, tua-tua tapi berisi). Terima kasih banyak-banyak yer apple. Kalau nak tahu, sehari sebelum saya pos bungkusan ni baru saya tahu nama sebenar adik Apple ni.. kami berkomunikasi dengan guna nama Apple aje. nasib la saya tak pos letak nama Apple nanti ada pula kena telefon dik abang posmen lak.. (;P)

Oh ya.. napa saya tukar link blog saya. Nampaknya saya selesa dengan nama blog baru ni. Sebab selalu yang tanya saya, nak panggil tini ke hani.. hehehe yang pasti saya suka dua-dua nama ni. Lagipun saya nak kumpulkan semua hasil keras tangan saya, tak kira la menjahit felt ke, manik ke langsir ke.. semua ada dalam ni tak lupa juga ada la terselit-selit kisah saya, kisah adik, kisah kakak.. itu pun kalau ada yang sudi membaca (ahh panjang pula coretan...) masa untuk menyertai giveaway dah nak habis. Siapalah pemenang bertuah tu ya. Selamat bernasib baik semuuaaa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan