Selasa, 19 Januari 2010

'Charm' anak-anakku

Nak kemaskini blog tetapi ada sifat M melanda. Siapa ada 'charm'?.. angkat tangan... ehhehe ni la charm kegemaran saya sebab ada pic bb girl n boy n tulis momma, mum, mom... mama.. kalau tengok aje mesti terbayang aje budak kecik dua orang kat rumah tu. Suka sangat.. Erm.. siapa ada jumpa charm mesin jait? hahahha nak gak letak dekat gelang tgn saya ni. Baru best dan lengkap kan. :)

5 ulasan:

  1. aku nak rembat TS coz aku dah merajuk ngan T&Co.handbeg merah tuh look yummy

    BalasPadam
  2. heheapsal merajuk wei?? tak dpt hb yg betul, pakai la dulu yg charm.. target thn ni nak hb merah hahaha

    BalasPadam
  3. kiut la itu charm. kalau bebudak tu boleh keep smpi besar mesti best.

    baru selesai tulis story pasal blogger aku jumpak kt event astro dlm latest entry aku. feel free to mine.

    BalasPadam
  4. dear tini,
    eh i ada charm mesin jahit>_< tapi brass color la dear>_<

    BalasPadam