Khamis, 21 Januari 2010

Comel dan geram bila tengok :)

Sekarang ni musim saya membeli kain kot. Pantang nampak kain cotton comel, cute, warna-warni pastu geram dan terus nak beli. Cotton fabric ni saya dapat daripada Maymay Shop. Bagus perkhidmatan yang diberikan. May bagi tahu akan ada fabrik baru nanti. Apa lagi, selamat membeli dengan berhemah ya.

Ouhh.. adakah saya sudah jangkit dengan penyakit kain cik Maya eh? ehhehe :P

3 ulasan:

  1. eh eh... ni maya mana ni? :P

    hadooii.. comel2 lah kain tu.. tak kira sabtu ni nak pi nagoya jugak (ade kene mengena tak?) hahaha

    BalasPadam
  2. comelnyee..geyyammnye..

    hani, sama la kita. pantang nampak kain mesti nak beli..last2 tak berjahit..hehe

    BalasPadam
  3. dear hani,
    terima kasih la hani, buat article ni utk mengiklankan kedai saya tu>_<

    sama juga saya, kalau tenggok kain cantik tak beli balik2 tak boleh tidur, u all beli tau jahit lagi, i beli simpan aje.......kakakkakka

    BalasPadam