Khamis, 28 Januari 2010

Dikelilingi cinta

untuk orang yang bercinta
moga kekal sampai ke akhirnya :)


5 ulasan:

  1. adeh, bunga2 cinta sedang berkembang... moga kekal ke akhirnya

    latest entry aku : how 2.7m bungalow look like

    BalasPadam
  2. mesti baju ni kaler hitam kan...? sebab flash so baju tu jadi cam kelabu...

    cuba ambil gambar jauh skit, so kaler hitam tu tak kusam... lepas tu, edit laa gambar tuu

    [bercakap dari pengalaman :) ]

    BalasPadam
  3. amy... bukan hitam
    mmang biru-biru kelabu. hehehe tapi mmg lain sikit la dari warna sebenar.. susah nak dptkan angel yang betul.. nak kena pakai DSLR gak ke ahakss

    BalasPadam
  4. cantik.. love love tu tampal guna gam ke? tercabut tak nanti? macam cute la.. teringin plak...

    BalasPadam
  5. ouhhh saya tak pernah tamp;al felt.. semua felt yang ada dalam blog saya ni saya jahit tangan. insya allah tak tanggal... tiada gam gam ye :)

    BalasPadam