Isnin, 18 Januari 2010

Emokah saya...??

Saya tidak pernah menonton filem Passengers. Saya jarang terlepas menonton filem-filem romantik ni. Semalam baru ter menonton cerita ini. Bukan untuk buat review tetapi adakah saya emo bila menangis tersedu-sedu diakhir cerita... Argghhh adakah patut... sedih sangat, sampai ada soalan untuk saya "awak selsema ke?" hahaha saya tahu dlm hati dia mesti tahu saya tengah emo. heheheh lama dah tak nangis-nangis tengok cerita sedih ni. Semalam memang emosi terlebih, huuhuhuh terbayang-bayang... terus cium adik n kakak cepat-cepat. Siapa belum tengok pi la tengok.. manatau lebih emo dari saya. Ahaks ;P

2 ulasan:

  1. saya try gak tg citer ruh, tapi mula2 dia cam lembab jek, lum pernah tengok sampai abis sdgkan cd mmg dah lama ada kat umah...

    BalasPadam
  2. hh wak.. ceria tu awal2 mmg lembab... tp mmg kena tgk senyap2.. kalau bdk dua org tu memekak nak suh layan mmg tak faham kaedahnya... sedih huhuhuh nak2 time ending plane nak terhempas tu

    BalasPadam