Khamis, 14 Januari 2010

Pasangan bercinta, hati dan pelangi

Ingat tak tee yang saya baru nak buat untuk pasangan bercinta yang lepas. Sudah siap. Suka sangat dengan hasilnya. Nak buat pelangi itu sedikit mendebarkan. Nak bagi lengkuk tu... hehehe siapa yang pernah buat aje tahu. Tapi bila dah siap... seronok. Tuan besar siap beri pandangan khusus lagi suruh tambah warna merah kat pelangi tu, bagi naik seri. :) Nampaknya tuan besar tu dah jadi juri tak berbayar, tapi komennya amat berbaloi. Saya suka.
Bungkusan istimewa yang akan jauh ke Seberang Perai. Macam mana la eh rupa orang bercinta pakai tshirt yang sama dan serupa cuma berbeza dekat nama sahaja. :)

p.s: oh ya.. kalau siapa yg perasan.. saya bawa masuk entry lama-lama dari blog yang telah ditutup. bawa mana yang ada makna aje. :)

3 ulasan:

  1. salam dari akak..memang best kan jumpa semalam..akak pun belum dapat idea lagi nak buat ..semuga perkenalan kita akan berpanjangan.

    BalasPadam
  2. kak ina.. heheheh kena tunggu dapat ilham baru boleh buat hahaha... jangan terlepas due date dia dah la..

    BalasPadam