Rabu, 27 Januari 2010

Saya yang jahit tapi dia kata dia yang jahit

Hahahah boleh tahan tak ayat ni. Sepatutnya ada entry lain gambar hasil jahitan terbaru. Tetapi, saya tengah geram ni (isshhh geram ni, ada yang jap lagi potong kain buat dress kakak). Dalam duk melompat-lompat baca blog orang lain, sekali saya TERPANDANG hasil jahitan tee saya.

Saya mula-mula tak kesah la, rupanya dia dapat hadiah daripada orang. Dia tak bersalah lah kan. Orang beri dia ambil aje kan. TETAPI, hahaha orang yang beri tu kata "dia yang jahit sendiri, hasil kerjatangan dia la kononnya". Huargghh tak tahan. Nyampah tau. Penat saja saya jahit tapi orang lain dapat nama. Kalau setakat tiru gambar, bentuk tu selalu la kita jumpakan. Pusing-pusing sama aje coraknya. Ini masalahnya, hasil jahitan tu yang diperakukan. HHahahah nak gelak ke nak marah.???

Saya tahu orang tu memang la dia dah bayar/beli dari saya, tapi perlu ke dia ngaku dia yang jahit. ehheheh Mungkinlah silap saya masa awal-awal tu tak tak ada label sendiri lagi. Hahha ada label pon boleh guntingkan. :P

ok la, minta maaf lah kalau ada yang terasa. Sorang aje kot yang terasa. :P Jangan pula serang blog comel saya dah la ye. Yang lelain tu jangan takut-takut nak tempah tee istimewa anda sendiri. Ini sekadar luahan rasa situkang jahit yg comel ini sahaja.

p.s: Saya tengah emo ni.. hahaha jom potong kain :P

4 ulasan:

  1. Salam sis..bnyk sabar2 yer..saya faham perasaan sis..dunia mmg macam tu..kalo kat office pun sama..kiter wat org lain claim dia wat..bnyk sabar yer ;P

    BalasPadam
  2. aduss sian tini..takpe tini....biarkan orang buat kita , nanti dapat balasan...tapi saya pun rasa nak sepak gak orang tuh bleh? heheh

    BalasPadam
  3. hehehe saya rasa dia mahu menambat hati org itu.. :) budak2 kan..

    BalasPadam