Ahad, 21 Februari 2010

Baby bib yang cute

Ini ada mama yang tempah kat saya. Saya kan tengah seronok jahit guna bias tape. Mama dia tak request pon ada lining tepi tu. Tapi saya rajin kan. Ada lagi sehelai bib nak kena siapkan.

Gunakan velcro kat hujung dia. Belakang dia guna fleece. Ah lupa pula nak ambil gambar. Sebenarnya belum selesai lagi projek bib saya ni. Kena buat sentuhan terakhir atas bib ni. Bila dah selesai saya update balik ya. ihihh

Kegilaan saya buat masa ini. Semua nak guna bias tape. Nak-nak lagi bila saya dapat 2 bias tape maker dari Kak Zila. Seronok sangat.

7 ulasan:

  1. hani.. cute memang.. the colour also the pattern

    hihih buat banyak2 lg k

    BalasPadam
  2. lawa plak bib itu....I pun baru jahit bib for new coming... mcm best jahit bib plak....

    BTW, i like fabric but mine more for boy...

    BalasPadam
  3. cantiknya..sweet je polka dot tu..hehe..

    BalasPadam
  4. cute nyer the colour combination.. and mmg good idea la add bias tape tu.. terus nampak lagi cute..!!

    BalasPadam
  5. tini, lawanyaaaa... terus rambang mata. nti nk order utk best friend punya anak la. leh tambah words kan? bape tini charge satu?

    BalasPadam
  6. pah.. Ha ah nnt i buat lg
    Yatie.. Buat jgn tak buat
    Zu.. Tq
    Sue.. Bestkan bias tape
    Yulie.. Emailme for more info

    BalasPadam
  7. tini... brp dimension dia? nak try buat la..hehehe jeles tgk org tu ada bias tape buat macam2 ...kena rembat gak satu ni..isk

    BalasPadam