Sabtu, 27 Februari 2010

Jom Jahit: Pencil Roll yang telah siap

Saya kemaskini senarai siapa yang sudah berjaya menyiapkan Jom Jahit: Pencil Roll untuk bulan Februari. Dah hujung februari ni. Ada lagi yang dah siap. Tinggalkan link di bawah ya.. Minta maaf la kalau saya terlepas pandang. Takpe, biar lambat asalkan berjaya jahit. Hheeheh enjoy...


My Botang: Sewing stuff roll

saya suka sue guna tekbnik patchworh.. pastu pocket di dalam dia pon berbeza

cerianya warna.. yang pastinya setakat ni Durra aje yang rajin jahit tangan.. tepuk tangan ahaks


chi ku cak: sewing tools roll
awak pun pilih untuk buat roll untuk alat menjahit ya.. baguss.. :)



ok zura.. saya memang cemburu dengan kain corak gunting tu.. hehehe memang pengumpul fabrik yg tegar la u ni... hehehehe

Ummi: Whiteboard marker roll :)
comel la bee tu.. kalau bdk2 tengok confirm kena ambil heheh

Tunteja: Black and white pencil roll
ahh semua guna fabric yg comel-comel.. geram la.. untung dpt giveaway ni la anna



Diesha: Pinky Pencil Roll
untung anak dara awak, semua mak buat dia yang punya ye :)




Adik Manis: Pencil Roll
Ada getah tambahan tu, macam-macam idea semua orang ni



Haida: Stripe pencil roll.
Pandai ye guna kain belang-belang, ringkas sikit kerja. :)




Feminin habis kalau bawa roll ni.


Neeza: Case for cutting tools
sungguh praktikal bagi orang yang gemar menjahit. Awak ikat guna riben atau just lipatkan aje?


Lia: Denim Pencil Roll
lia, kalau awak buat sulaman nama dekat hujung kain denim tu mesti comel habis. :) Tapi suka sangat bila guna kain denim ni, nampak simple sangat.



ceria pilihan warna. Kalau kita jengah blog dia, baru tahu berapa praktikalnya roll yang me buat. siap ada pemegang khas lagi. Ni memang kreatif ni.

ok. Kalau ada sesiapa dah siap tinggalkan link dia kat bawah ye. Takut saya terlepas pandang. Seronokkan bila berjaya hasilkan sesuatu yang boleh digunakan selalu dan dibawa kemana-mana. :)

13 ulasan:

  1. Salam..salam ukhwah dari saya..kagum dgn kretiviti anda..baru joint..

    BalasPadam
  2. hi tini..

    saya pun dah buat.. boleh join ye

    http://haidahussin.blogspot.com/2010/02/jom-jahit-pencil-roll.html

    tq

    BalasPadam
  3. salam.
    saya pun ade join gak :)
    http://gobokadikmanis.blogspot.com/2010/02/jom-jahit-pencil-roll.html

    BalasPadam
  4. oo saya juga....

    http://handmadebydiesha.blogspot.com/2010/02/pencil-roll-jom-jahit-february-by.html

    ta

    BalasPadam
  5. saya pun dah join...

    http://cikanna.blogspot.com...jemput la ke blog x seberapa tu..:)

    BalasPadam
  6. saya pong nak join and dah siap pun...

    BalasPadam
  7. tini, bak kata Hanan - Dah Chiappp...huhu lambat tol I buat tapi suke2 resultnya! nanti tgk kt blog ya? thanks babe!

    BalasPadam
  8. Dengan rasminya saya pon join jugak hehehe..

    http://teratakmini.blogspot.com

    BalasPadam
  9. wow, byknyer pencil roll. berapa satu ekk? berapa masa utk siappkan satu

    BalasPadam
  10. waaaahhhh!!!! banyaknya pencil roll... seronoknya tengok...

    BalasPadam
  11. suker nyer!!!chantek la hani!!!!SEMUA!!

    BalasPadam
  12. Kak Tini Imah baru entry Pencil Roll Case...lambat ekk..

    BalasPadam
  13. Takpe imah. Dpt siapkan da bagus. Sendiri punya kan

    BalasPadam