Selasa, 23 Februari 2010

Minami.. tamparan berputar

Siapa ingat kisah volleyball jepun yang hot gila masa kita zaman sekolah rendah dulu. Seronok habis tengok drama tu. Macam betul aje dia main volleyball dengan pelbagai gelaran. Heheh percaya sangat
buat IqaKiko yang pandai bermain voleyball. Kalau terer buat la macam Minami tu. Ahaks. Harap Iqa suka ya. Main bebaik. Jadi tough girl okay.. :)


5 ulasan:

  1. Huhu maero attack ye.. tgk la jugak sampai sanggup ponteng bersukan.. kenapa la saya tak serajin awak.. felt melambak kt rumah tu saya tenung je cam xdek idea nak buat ape.. heheh..

    BalasPadam
  2. drama MAERO ATTACK kan. huh mmg gila time tu.ptg2 mesti main volleyball punya :)

    BalasPadam
  3. citer 'mero (betul ka spelling?) attack'. mmg time tu semua giler nak main volley ball, myself included (wpun hakikatnya kaki/tangan bangku). kuang kuang kuang....

    BalasPadam
  4. cantik kan baju iqa?ape2pon terima kasih kak hani sebab buat baju ni...cantikk!!! dah lme gile mngidam nak baju cmni sbb iqa mmg gile sgt dgn volibol smpai sekarang..semoga kak hani berjaya sampai bila2...ameenn..:)

    BalasPadam
  5. selly.. Buat jgn tak buat...jgn membazir ya..
    Dura, ct... Mmg semua kemaruk tgk cerita ni.. Perasan aje boleh main
    Iqa.. Tq dear.. Nasib sukaaaa

    BalasPadam