Rabu, 3 Februari 2010

Nursing cover: Di buka untuk tempahan

Ada yang tanya saya ambil tak tempahan untuk nursing cover?
Ok la, siapa yang berminat, macam biasa boleh email ke saya tinihani@gmail.com
Harga sehelai nursing cover ini RM45 sahaja.
Saiz = 31 inci x 25 inci

Model tak berbayar. Yang kat dalam tu sedang diupah. :p


Pilih sahaja fabrik yang diminati.
Semua cotton fabrik
belang-belang

designer fabric
oh ya, saya guna metal slide ni untuk gantungkan tali tu, lagi mudah nak selaraskan.
kalau nak guna butang pon boleh. :)

2 ulasan:

  1. model yg sedang bf tu sgt jelita

    BalasPadam
  2. cantik nya kain 2 cotton akak..
    ktne akak beli..leh tau x?
    ni yang wat jeles ni..huhuhu

    BalasPadam