Isnin, 1 Mac 2010

saya punya pon dah siap


Roll untuk berus make-up. Masih menggunakan bias tape shocking pink dan fabrik daripada michael miller. Saya suka. Memang girly abis

dalamnya saya gunakan kain plain, dan sedikit bias tape nak tambahkan seri.

Saya buat uncang sekali, boleh masukkan makeup dan brush roll

11 ulasan:

  1. wah beg mekap.. tak terpikir pon.. dlm pala otak asik pikir stationeries ngan kaler pensel jek.. huhuh maklum ler mekap bersepah2.. tp gi keja pakai bedak talkum je heheh..

    BalasPadam
  2. cantik sangat2!! suka tengok the chocolate fabric in action memang girly, pretty!

    BalasPadam
  3. sellyna
    tu yg bestnya wat jahit sama-sama ni
    bg idea baru.. dah ada uncang dia baru sedar makeup banyak

    zura
    sebelum kain tu dijahit utk org lain, nak la bg diri sendiri puas... ahaksss

    BalasPadam
  4. cantik..cantik..
    suka..suka...suka..
    love it...muahhh...polka dot..

    BalasPadam
  5. hai cik tini
    kalu sy nak tempah uncang make up & brush roll tu berapa harganya ye...? berapa saiz uncang yg cik tini buat tu ye? besar tak?

    BalasPadam
  6. size dia boleh ikut nak besar mana. Ikut size berus n nak berapa bnyk poket. Kalau dah tau besar mana, niza email kat saya eh. tinihani@gmail.com

    BalasPadam
  7. Aisehmen..Hani cantik la make up roll u. Sy tak dpt join Jom Jahit kali ni,,sedey seh...agaknya yg sarung kusyen tu boleh kot. insyaAllah..tp apa2 pun sy mmg plan nk buat makeup roll bila ada peluang nanti..

    BalasPadam
  8. huhu x aci kak tini cantik nyer hehehe.....kak tini come visit my blog,hehe sy br jer join dunia blog dan dunia jahitan niy.....boleh la k.tini ajarkan sy serba sedikit maklumlah br nk belajar...hope k.tini sudi :P

    BalasPadam
  9. niy blog sy...http://myracollectionlover.blogspot.com

    BalasPadam
  10. yaya.. bagus la ada minat menjahit.. takpe mula sikit2.. lama2 jd bukit hiks... salam kenal

    BalasPadam