Khamis, 25 Februari 2010

Terpaksa tapi suka....

Ah buat beberapa minggu ini saya kena berulang alik ke Bukit Kiara. Memandu kereta sendiri. Itu la yang paling saya tak suka (saya benci memandu) kalau ada lrt sampai bukit kiara memang saya naik. Ahaks. Saya cuma tak suka memandu aje, tapi apa yang saya buat di sana amat seronok. Sesuai dengan diri sendiri. Dah lama tidak menerima ilmu secara ekslusif. Persediaan untuk pertengahan tahun ini. Ulang-alik punya pasal, kurang la aktiviti menjahit saya diwaktu malam. (Eii macam mana la Zura boleh ulang alik tiap-tiap hari). Ini mungkin sebab dah sedap sangat rumah dekat dengan opis. Ni bila jauh sikit mula la nak mengaduh. Ngada.

Ahhh saya benci memandu tapi saya suka bila income facebook dah mula bertambah. ahaksss suka... (ada sesiapa nak dapat income gak?? :P mehla)

14 ulasan:

  1. ekeke...takpe terpaksa ke sini pun ada hikmah dia, ada peluang gi bertandang ke craftworld hihi..it's a date ya, jangan lupe! hehe..I hari2 drive to & fro dah lali ngan traffic jam kat Desa Waterpark tu..thank God for the MEX highway :D

    BalasPadam
  2. yeah..mmg betul..dgn fb kita leh wat duit..meh la kita wat duit sama2..sy seronok bl ari2 dpt duit..ahaks...

    BalasPadam
  3. mcmana caranya??? tolong ajar bole???

    BalasPadam
  4. mcm mane dpt duit tu? ajar la...-ijan-

    BalasPadam
  5. zura... Next week tau hari jumaat
    Riny.. Ye ye
    Mama adriana.. Bg fb nya nickname.. Sng sgt
    Ijan.. Jap lg aku contact ko kat fb

    BalasPadam
  6. hehehe..tul tuh..bukak jer fb terus income masuk..sgt seronok..

    BalasPadam
  7. assalamualaikum takperlah tini tak suka2 pun boleh gak drive jauh2...ummi still phobia lagi drive dlm lingkungan 15km from house that's it...nak tau gak pasal tambah income kat fb

    BalasPadam
  8. aaa bukak fb dpt income eh??nak la jgak...leh ajar? my fb acc, nur huda ly...

    thanks!

    BalasPadam
  9. nak tau gak cane dr fb leh wat duit...
    ni nickname saya hartini zulaikha...
    lehla ye tlg..ye kak hani..
    nk tau gak.. :)

    BalasPadam
  10. hai...hani cam mana nak buat duit dgn fb?? tiap2 hari ber'fb' tak de pulak dpt $? ajar kita blh?? nickname saya tsaiha soon...tx!
    btw suka baca blog hani..crafting..sewing..semuanya laaa..nak cuba buat blog sendiri tapi tak reti laaa..tgh nak belajar ni..heheehe

    BalasPadam
  11. sesiapa yg minat nak joint income facebook tu tinggalkan la nickname fb yer.. memang berbaloi sangat-sangat... betulkan riniy n suziyana.. ahaha :)

    sorry semua lambat reply... balik kampung kan.. kerjanya makan dan makan aje

    BalasPadam
  12. slm kak, cane nk joint income fb tu eh
    mcm best je dgr.heee :)
    ni fb sy : Nurzafirah Mat Zin

    tq kak..

    BalasPadam