Selasa, 16 Mac 2010

Apron untuk pembuat cupcakes

jahitan felt atas apron yang saya jahit. pemilik dia mahukan nama totcupcakes dijahit sempena nama laman web beliau www.totcupcakes.com Suka sangat saya tengok cupcakes elin. Rasa terliur aje bila segala makanan yang ada dalam tu
Saya gunakan kain berat berwarna hitam (ahh lupa pulak kain jenis apa) dan bias tape polka dot hitam putih dijahit keliling bagi menambah seri

heheh model tak berdaftar. Ini la rupa apron secara penuh. Siap ada cupcake yang merupakan logo lama web tersebut. ok.. siapa lagi pembuat cupcakes yang nak kan apron.. Mari-mari :)


6 ulasan:

  1. boleh buat apron utk kanak-kanak? siap dengan topi chef sekali?

    BalasPadam
  2. wearn.. boleh-boleh.. budak2 lagi senang.. sebab pendek hehehe

    BalasPadam
  3. saya nak juga. berpa RM? siap boleh personalised lagi. Saya nak warna purple boleh?

    BalasPadam
  4. BOLEH BOLEH... utuk nak tau harga boleh email saya.. tinihani@gmail.com

    BalasPadam
  5. kak tini...cantik apron ni hehe sy dh agak akak misti terer wat apron ni..suke saya tgk hehe..kalo saya bukak kedai makan nnti saya pon nk orde hehehe....nice work kak! hehe ...

    BalasPadam