Khamis, 25 Mac 2010

Koleksi felt tshirt saya

Comel pula bila dikumpulkan gambar tee ni semua. Banyak helai juga la saya dah jahit. Seronok bila tengok orang yang memakainya gembira. Macam-macam tema dan gambar ada. Kalau yang bertanya harga u, memang tiada harga tee ini dalam blog saya. Sebabnya.. senang sahaja, dah namanya dibuat khas, tentulah kiraan harganya berbeza. Lain nama lain gambar. Kalau nak tahu juga harga boleh email ke tinihani@gmail.com. Jangan risau segala pertanyaan akan dijawab dalam tempoh masa 2jam. KAlau nak tengok corak-corak yang pernah saya jahit boleh lihat DI SINI.

2 ulasan:

  1. eh ade gambar baju iqa!! hehe...:)

    BalasPadam
  2. kak kain felt ni warna die xluntur ke klu basuh?
    ke..ader jenis2 kain felt yg kite blh gn utk jhit kat baju...?

    BalasPadam