Selasa, 16 Mac 2010

Mari Berangan.. Pilih aje yang mana suka. :P

Mari ikut saya berangan.. Siapa tak suka berangan kan.. Ada rumah besar.. bilik banyak.. halaman luas, boleh tanam pokok.. tanam sayur.. buat kolam renang.. hahaha memang berangan

Cantik aje rumah ni kan. Nampak kemas. Kami dalam proses mencari rumah idaman. Rumah nak sampai ke usia tua. HAhahha berangan tak? Kena berangan kalau tak nanti tak dapat.

Macam-macam jenis rumah ada. Lepas-lepas ni memang akan banyak la entry pasal rumah. Selagi rumah idaman tak dapat, selagi tu la kami mencari dan mencari.
Ni kalau yang duk tertanya-tanya... rumah ni semua di sempadan Putrajaya... Seronok tau masuk keluar rumah contoh. Berangan itu ini... Seronoknya kalau dapat rumah custom made. Huhuhu.. Jom berangan :)

7 ulasan:

  1. kat area IPD sebelum masuk Empress tu ada satu pusat jualan. rasanya umah area situ2 gak...belakang IPD tuh...dekat area umah saya pun ada gak nak naik umah besar2 tuh...hehehe...alang2 survey...singah2 ler umah...

    BalasPadam
  2. a ah.. nanti saya nak ke kawasan belah rumah awak pulak.. bagi sampai puas hati.. hari tu dah ke enstek... tp bnyk rumah terrace.. eheheh

    BalasPadam
  3. tini, kt salak tinggi byk gak...my opismate ade beli single semi-d 200++ kot. aritu saje ambik brochure....umah kt area seremban....murah & lawa tp jauh lh kn.

    BalasPadam
  4. segan weih survey umah semi D.....aku ari tuh punya la berpusing survey rumah........

    nak yg murah but dekat ngan town..hahahahaha...

    lastly dapat la umah idaman even x ada laman nak buat garden....hadiah anniversary ke lima...

    nak lagi besar kena la tunggu anniversary yg ke 15 lak kot...

    BalasPadam
  5. ariza.. tu la nak kena tinjau ke area salak tinggi plak

    watie.. kata berangan.. wajib la berangan yang best best hahahah takpe.. yg penting dpt hadiah hahah

    BalasPadam
  6. tini, gambar ke 3 dr atas tu bakal rumah saya. kami dah tak sabar nak pindah rumah baru. hampir setiap weekend pergi jenguk. yg pasti dapat rumah bertanah dan BERPAGAR. skang dok kuarters Pjaya.anak2 susah nak main kat luar sebab tak ada pagar. risau main kat tgh jln.

    BalasPadam
  7. anon.. wahhh bestnya.. tahniah dah dapat rumah idaman... bila pula giliran saya eh... ehhehe

    BalasPadam