Jumaat, 19 Mac 2010

Motherhood Expo 2010

Motherhood Expo 2010
19-21 Mac 2010
Midvalley

Salah satu company yang ikut serta. Ada sales barang-barang baby kat booth ni
Jenama-jenama lain yang ikut seta buat pameran dan jual barang

siapa yang cari stroller, banyak choice gak.. ada less la dari yang kat kedai biasa tu
geram lak tengok corak cadar ni comel.
Tapi ikutkan tak la banyak sangat boothnya. Tapi kalau sesiapa yang baru nak dapat baby boleh la jenguk-jenguk. Bilik pameran pon kecil aje. Tapi ramainya umat manusia. Selamat la ya mencari idaman hati.

Program-program sepanjang 3 hari Expo:

3 ulasan:

  1. wah very up2date la u tini..tau aje..
    me xpernah berkesempatan nak pegi baby expo ni..mv pun dah lama xjejak..thanks for sharing..

    BalasPadam
  2. aku pun pi gakk..x grand spt yg aku jangkakan..tp sempat gak la rembat ape yg patut..

    BalasPadam
  3. maria pun gi.. tp tak best sgt la.. :(
    baper minit je kat situ, terus gi tempat lain..

    BalasPadam