Khamis, 18 Mac 2010

My Favourite Surfing Spot

Semua orang suka melayari internet kan. Zaman sekarang kalau tak melayari internet confirm macam katak dalam tin susu. Ahaks. Saya memang aktiviti wajib setiap hari. Rasa tak lengkap pula kalau sehari tak buka internet. Tak kisah la nak periksa email atau nak kemaskini blog. Wajib setiap hari.

Di rumah tempat kegemaran saya untuk melayari internet, semestinya di ruang tamu. Faham aje la ada hero dan heroin dirumah ni. Kalau tak dipantau nya ada aje aktiviti lain yang dibuatnya. Heheh tengok aje la ruang tamu saya yang KEMAS ini, terima kasih pada kakak dan adik. Macam-macam ada. Dari sini semua saya boleh tengok, tengok hero dan heroin tu.. tengok tv sekali pon boleh. Mama zaman sekarang, kalau boleh semua kerja nak dibuat dalam satu masa kan. Hehehe



Kalau diluar rumah pula… kat mana-mana saya suka layari internet. Sebab.. saya guna telefon bimbit. Senang. Segala mak nenek nak baca pon boleh. Dalam kereta nak tunggu kakak balik school la, tengah beratur nak bayar bil, boleh aje layari internet.. Seronokkan. Tapi sekarang saya guna jaringan telefon yang kadar donlod dia rendah. Lambat sikit la nak tunggu nya download kan.

Bila tengok WiMAX Wiggy menarik pula. Harga menarik, bentuk menarik dan comel.. sesuai dibawa ke mana-mana.  Plug and Surf aje la.. tak perlu susah payah. Yang penting tujuan untuk surfing di manna sahaja akan tercapai. Seronok!!!


Bagi yang Nuffies(Nuffnang) pasti tahu sekarang Project Alpha Season 2 akan keudara pada 16 April 2010 dan boleh dilayari di http://www.projectalpha.com.my/
Boleh la kita tonton blogger terkenal ni eh.. :)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

2 ulasan:

  1. emm..btui2 mama moden..mengikut segala perkembangan it semasa ni...
    hehe..pape thanks kongsi maklumat..

    BalasPadam
  2. hahah biasalah zue...
    zaman sekarang.. nak kena update, nanti anak lagi pandai dari kita

    BalasPadam