Rabu, 10 Mac 2010

Personal shopper? Nak saya belikan barang craft anda?

Ada ke nak upah saya jadi personal shopper? Bukan beli handbag atau barang makeup ye... ehhehe... Beli barang kraf ke.. barang jahitan ke.. felt ke... saya tau kalau yang duduk luar Kuala Lumpur ni memang payah nak dapatkan barang-barang unik ni.. macam bias tape maker la, gedix and cute fabric :p..loop tuner la..

Apa kata, kalau ada rasa barang yang nak dibeli, bagi tahu kat saya.. saya pergi belikan. Alang-alang beli barang sendiri, seronok juga beli barang orang lain kan. Ahahah Harga barang adalah harga sebenar dikedai cuma kena bayar upah air sirap saya pergi beli dan duit pos sahaja :).. Bukan nak cari untung sangat pon. Sahaja seronok-seronok. Kalau nak beli stok banyak-banyak.. macam tak berbaloi pula. Mungkin lain permintaan nya kan. Hhhehe

Kalau ada berminat nak dapatkan barang-barang tersebut.. macam biasa email la ke tinihani@gmail.com. Jom shopping

7 ulasan:

  1. baiknyer akak....nnt kalo ader yg sy nk saya mintak tolong ekk akak...

    BalasPadam
  2. wah bestnyaa cam ni.. hehhe.. padahal craftworld tu punya dekat ngan opis saya.. cuma malas betul nak pi sana susah nak parking :P

    BalasPadam
  3. baiknye ati tini..free2 tini tolong la listkan brg2 jahitan dan jg regenye.. senang nk mintak tlg tini beli..tq

    BalasPadam
  4. wahh akhirnya.... ade gak yg snggup belikan saya brg jahit hehe. xpe nnti tini senaraikan dulu harga brg2 jahit yg susah nak carik contohnya cam invisible zip (siyesly susah nak carik kt sini.. letak kt cushion cover mesti lawo giler).. loop tuner.. tu kancing suar baju melayu jenis klip (xyah jahit).. ala ape tah namanya.. & cemacam lagi la.. sori ye tini.. nyusahkan je..

    BalasPadam
  5. Haja.. hahah baiknya saya eh... ok just let me know..

    maya.. tu la, susah2 suh maya aje la pi beli

    azee.. ha ah nnt saya listkan harga pasarannya

    sellyna.. muhahhaha siap dgn senarai dah, bagus jugak tu... nnt saya servey

    BalasPadam
  6. baiknya akak..pastu rajinlak tu...
    akak senaraikanla harga brg tu nnti leh la sy minta tlg akak belikan...leh ye akak?? :)
    terutama tali beg yg cantik2 tu..pastu reben grosgrain tu..kt sini sshnya nk dapt yg cute meut..

    BalasPadam
  7. Allah ja la yg balas jasa baik tini..yg lain2 kalau ada ter"mark-up" harga, rasanya ramai yg tak kisah sebab berbaloi la dgn penat lelah tolong angkat barang...masa tini dan air sirap atau bandung cincau ... rugi dah beli bias tape dgn rega RM45 huhu... beli kat epal..padahal tini leh dapat harga lagi murah ek...tak pa..byk lagi senarai yg ada kan..lepas ni dgn officialnya dilantik tini sbg personal shopper saya with extra charge for d effort...tq

    BalasPadam