Rabu, 17 Mac 2010

Pre orders: IKEA Fabrics

Baiklah.. Personal shoppers anda akan memulakan tugas (hehe sebab saya pon nak menambah stok kain saya). Sesiapa yang jauh dan payah nak ke IKEA ni tetapi teringin nak membeli fabric IKEA yang macam-macam, boleh ikut serta membeli belah dengan saya. Senang sahaja cara-caranya
Layari laman web ikea di bahagian Metre Fabrics KLIK SINI. Kat situ pilih la mana yang berkenan. Ada harga sekali dan penerangan kainnya kan. Boleh la belek sampai puas. Kalau harga di katalog semeter RM25, kalau nak order dengan saya semeter RM26. Saya ambil upah semeter RM1 ya. Heheheh upah parking kereta. Lepas tu email ke saya maklumat-maklumat berikut:

Nama:
Nama fabrics:
Link url fabrics:
Berapa meter:
Harga semeter (yang ditulis dalam katalog tu):
HJÖRDIS
fabric 150 cm
assorted patterns
RM9.90 ----> yang ini sale sekarang RM4.99
tempahan akan diterima sehingga 19 Mac, Jumaat ini. Sebarang pertanyaan boleh email ke saya tinihani@gmail.com. Selamat menjamu mata. Stok bergantung kepada IKEA ya. Kalau dah confirm order kena buat payment pada saya ye. Payah pulak kalau ada yang cancel order.Wang akan dikembalikan jika stok fabrik yang dikehendaki tiada. :) ehehhe

9 ulasan:

  1. wah..wah...bertuahnya...
    em...nk wat cane ni..nk kene gosok purse JIN ni..bg kan duit tunai..huhu..

    BalasPadam
  2. for your info, kain ikea yg HJÖRDIS tu dah abis stok dah. i pergi sabtu lepas sbb nak beli for my bedsheet.. huhuhu sedih...

    BalasPadam
  3. shafri.. habis eh last wek.. ikea mcm ni la selalu. kdg kita pergi habis stok.. org lain pergi ada pulak.. nasib2... ekekke
    kalau dah habis nak wat mcm mana kan ehhehe

    BalasPadam
  4. Salam Tini..
    Nak tanya..macam kain HJORDIS tu..harga yang tertera untuk semua pattern kat dalam gambar tu ker? atau macam mana?
    Maklum la..saya tak pernah ke IKEA dan tak pernah langsung beli kain nya..so tak tau...
    :P

    BalasPadam
  5. nak order jugak... ada ke tak stok tu nasib laa.. yg penting order dulu..hehehe.. nanti rozie emailkan nak yg mane yek.. silau mata memilih...

    BalasPadam
  6. yg tgh offer hjordis tu lima2 patern rm4.99.. harap2 la ada stok lagi ahaksss

    BalasPadam
  7. tini. if not mistaken masa saya pegi sabtu lepas, kain lain pun ada less gak.. kira murah dari harga biasalah... cuma tak masuk paper..hehehe harap2 this week ada plak.. hehehe

    rodzilla, kain HJORDIS tu 100% cotton cuma dia macam kain cadar skit nipisnya. (kalo biasa beli kain cadar 100% cotton)

    BalasPadam
  8. Salam Tini,
    Kain IKEA ni tini masih ambil order ke?

    BalasPadam