Jumaat, 12 Mac 2010

Senarai harga

UPDATE!!

Untuk panduan kalau nak upah saya jadi personal shopper. Hahhaha Ini memang senarai harga dikedai ya. Barang-barang ni pon dijual dikedai berbeza. Saya akan kemaskini dari masa ke semasa. Kena cari balik harga-harga barang jahit dan kraf ini. (kalau nak tahu apa fungsi item ni, boleh klik kat nama dia ya.. tapi tak semua ada la)

  • Bias tape maker (1”) = RM32
  • Pinkin shears (gunting zigzag = RM35
  • Batting polycotton (90”X90”) = RM80
  • Prym Cover button 15mm (6pcs) = RM6
  • Clover flower head pins (20pcs) = RM16
  • Self Healing cutting mat warna hijau (11”x7”) = RM28
  • Kuprum D-Ring (2pcs) = RM1.50
  • Silver D-Ring (2pcs)= RM1.50
  • Bag Zip (8”) = RM3.80
  • Elastic Thread (hitam/putih) = RM1.30
  • pin patchwork headed in box = ( CLOVER brand ) RM 33.00
  • rotary cutter = ( CLOVER ) RM 69.00
  • loop tuner = ( CLOVER ) RM 48.00
  • fusible web = ( USA ) RM 26.90
  • felt per packet = FROM RM 5.50 TO RM 20.00
  • bias tape maker 3/4"= ( CLOVER ) RM 29.00
  • kona plain color fabric (high grade cotton) per meter = RM 30.00

11 ulasan:

  1. healing mat tu ape? heheh.. xreti bahse2/brg2 org pandai jait nih..

    BalasPadam
  2. Bagus juga tu. melor susah nak ke kedai. kedai terdekat alatan ye tak lengkap. Buat masa skrg lum da pa nak dibeli. Pa2 nant melor contact tini k.

    BalasPadam
  3. selyna-yang warna hijau yg i susun pin n peniti tu

    Ariza-kat post sini i ltkharga aje. Kebanyakkan brg ni ada dlmblog saya. Usha2 dulu la ye

    BalasPadam
  4. kak, saya dah lama mencari bias tape maker 1". boley tolong belikan x?

    BalasPadam
  5. salam..akak..felt tu pack mcm ner?mcm warna @ikut pilihan@????....

    BalasPadam
  6. Salam tini,
    awak xde nak p ikea ke? this month ada sale kain yg cotton 9.90 jd 4.90 kalo x silap..kalo nak g kita numpang blh? huhu..

    BalasPadam
  7. uh..ye ke kain kat IKEA tu 4.90? uh, klu gitu, saya pun nak...

    BalasPadam
  8. zu.. ha ah.. satu pack satu warna..

    iman.. ouh belum ada plan lagi la wak.. busy ni.. kalau ada nak pergi nanti saya war-warkan

    BalasPadam
  9. akak...psai felt tu nnti akak bg la gambar warna nye ye..saiznya lak camne?
    maaf ye bk songeh lak..huhuu..

    BalasPadam
  10. no problem tini..

    anyway, jemput masuk kita nye web..
    ingat dlm masa terdekat nak buat giveaway..
    nak kasi clear hasil2 jahitan

    http://designercottonfabric.wordpress.com
    http://aryssaiman.blogspot.com

    BalasPadam