Selasa, 23 Mac 2010

Untuk buah hati ku

Ni la corak fabrik yang saya suka sangat bila jumpa. Vrom vrom... suka bila tengok segala jenis kenderaan ada. Dengan warna ceria nya. Tapi waktu tu ada satu papan aje. Beli terus bila dah nampak. Takpe lain kali boleh beli lagi.
Dan hasilnya, satu bantal untuk kakak, satu bantal untuk adik. Asalnya nak buat untuk adik aje bantal tu, tapi macam biasa la kakak mana boleh kurang. Nak juga satu. Memang senang kerja bila dah ada serger ni. Saya berjayasiapkan bantal ni dalam masa 10 minit. Selamat tak payah nak french pleate bagai. Bnyak la sarung bantal boleh buat lagi lepas ini. Yeahh

Bila dah siap, love untuk kakak.. cars untuk adik. Boleh lah diaorang guna nak melayan mimpi. Ahaks

5 ulasan:

  1. Cantik... tini... buat la tutorial sarung bantal untuk beginner mcm saye ni... :)

    BalasPadam
  2. ala...paten kete tu dh abih ke?....baru je cadang nk g ujung minggu ni....huhuhu....pape pn lawa sarung bantal tu....simple & sweet....hehehe

    BalasPadam
  3. Cantik kain nie...beli kat mana yer?

    BalasPadam
  4. hanie.. ahahha ni tak yah tutorial kot. jahit kiri kanan dah selesai

    ainiayu.. nasib la wak.. kadang pergi ada.. kadang habis.. ni pon first time saya jumpa. ahaks

    lily.. nak? pi la rebut ngan kakak. ahaks

    anon.. ikea

    BalasPadam