Khamis, 29 April 2010

Balang ajaib saya :)

 Siapa ada balang ajaib. meh kongsi dengan saya. Sudah jadi macam keseronokkan pula bila simpan barang-barang dalam bekas yang telus pandang ni. Mula-mula simpan ribbon ni dalam kotak tapi tu la asyik tak perasan aje warna apa yang ada (hiks.. ke buat-buat tak perasan?) bila dah letak dama ni baru best. Boleh la susun sebaris dengan cik-cik butang yang lain. Siapa tak ada idea macam mana nak susun riben boleh la cuba buat gaya ni.

Memang rasa berwarna-warni habis. Ceria dan jadi terapi pula bila tengik. Takpe la bila dah kumpul dalam bekas cantik-cantik boleh la nanti kita susun atas para putih dalam bilik jahit idaman di banglo baru saya nanti. (perghhh.. panjang betul) :P Tapi sebelum itu kena pastikan tidak capai oleh pembantu khas tak bergaji tu. Habis la meraung nak kena susun balik. Siapa lagi ada balang ajaib???

9 ulasan:

  1. wah~
    creative2
    comey ok!
    suke tgk ur blog

    BalasPadam
  2. thanks ezy.. lenkali jengah le lagi ahakss

    BalasPadam
  3. balang ajaib tadek..

    kotak kasut ajaib ada.. hahaha..

    BalasPadam
  4. kotak kasut nanti leh tukar jadi cinderella ni misa oitt

    BalasPadam
  5. chumel2 sungguh button tuh...rase nak curik jek..muahahahahaha.....

    BalasPadam
  6. welcome2
    mesti singgh!

    BalasPadam
  7. ahh jgn la curik... nanti jd mcm harry potter lak ahaks

    BalasPadam
  8. hasben lama dah jnji nk belikan balang 'ajaib' ni..tp berbulan2 tggu tak dapat2 lagi..huhu..butang2 dok ddk dlm karung plastik jek..riben dok bersepah dlm kotak...gud idea la ni...

    BalasPadam
  9. wahh macam banyak aje dengarnya... bila dah dapat balang ajaib tu jgn la lupa share eh :)

    BalasPadam