Jumaat, 2 April 2010

Blogger Boy

Ouh uh... Alamak. Siapa yang dah merampas netbook mama ni. Seriusnya blogger boy ni buat blog post. Cerita apa tu sayang? Mama panggil pun buat tak tahu aje
Seronok tu seronok juga la eh, air liur tu jangan meleleh.. nanti masuk dalam keyboard mama boleh terbakar nanti. Ahaks. Muka dia memang macam betul aje, tangan dia pula tak henti-henti menepuk keyboard. Risau aje jadi lain.

Ala mama.. jangan la kacau adik. Adik tengah practise untuk jadi Next Top Blogger Boy ni. Kakak pon dah tak ada peluang nak main netbook mama. Kesian kakak. Adik dah guna boy power dah ni. Macam-macam la anak zaman sekarang ni.


2 ulasan:

  1. adik...another 2months..kite celebrate sesama....kejap jek masa berlalu....1yo vs 28yo...heheheh

    BalasPadam