Rabu, 14 April 2010

Jom Jahit di lanjutkan lagi

Berita baik untuk Jom jahit bulan mac lepas. Saya panjangkan Jom Jahit bulan Mac dan April untuk projek membuat sarung kusyen. Saya tahu kalau nak buat sarung kusyen pasti nak buat banyak kan. Tu yang semua ambil masa nak siap. Ahaks. Kalau ada yang berjaya siapkan lagi bagi tahu saya ya. Jom kita lihat siapa yang dah berjaya siapkan.

Memang comel. Kalau buat banyak-banyak untk bilik budak-budak memang comel habis.


Siap ada applique nama tu. So sweettttt. :)


Panjang okeh nama setiap kusyen tu. macam nak kena pakai name tag aje. :P


Kalau tambah buat table runner pon lagi meletup. Hiks..


Ini saya punya. Cerita ada kat bawah.... :p

2 ulasan:

  1. comel2 la kusyen yg dh siap ni....:)

    BalasPadam
  2. alamak task tak siap lagi.. kang ade yg cikgu suh enjut ketampi wekekek...

    BalasPadam