Rabu, 28 April 2010

Paling bertuah milik...

.
.
.
.
.
.
.
.

a.n.i.q.u.e saya suka cara jahitan awak... walaupun baru mula menjahit, hasil kreativiti dah muncul. Moga-moga lepas ini makin banyak hasil menjahit akan anda hasilkan.

.

.

.

dan... saya ada lagi satu lagi set untuk di giveawayskan.. sama aje dengan yang atas cuma fabrik aje berbeza..hikss... rugi siapa tak buat key po chi kat komen.... siapa yang bertuah.

.
.

buat balkhis. Sesuai la fabrik ni untuk anda yang baru dapat permata hati lagi ya. jangan lupa lepas pantang ni mula la aktiviti menjahit macam dulu-dulu.

terima kasih semua pada ucapan, doa dan harapan. Saya hargai semua. hikss... macam-macam komen saya baca. Macam begitu dihargai gayanya. Apa-apa pon teruskan lah membaca blog ini dan kalau boring dan merepek dah muncul sila la bagitahu saya. hikss :)


17 ulasan:

  1. tahniah.. sob sob..

    hahaha... gurau je.. ;D

    BalasPadam
  2. Eh! dah annouce dah?
    Tgh jenjalan tgk ada post ttg pemenang giveaway.
    Congratulations to the winners :D

    BalasPadam
  3. misa.. sabar-sabar.. hikss... lenkali leh cuba lagi

    BalasPadam
  4. tu la.. kena ontime umumkann

    BalasPadam
  5. wow, dh ada sistem komen yg baru....

    BalasPadam
  6. biasalah.. kita mesti berubah.. berubah ke arah kebaikan.. hikss

    BalasPadam
  7. thanks babe.. tua dah

    bestkan ZUra komen baru ni... baru lah leh reply satu2.. ala2 sembang gitu.. baru real ahaks

    BalasPadam
  8. Happy Birthday Tini! Moga panjang umur dan murah rezeki...

    Uih nampak canggihlah sistem komen ni, I loikeeee.....

    BalasPadam
  9. thanks babe..
    best kan komen gini.. ala2 chatting lak
    leh reply one by one

    BalasPadam
  10. alhamdulillah...macam tak percaya ja hehehee....tuah anak ni...mama dia menumpang jer.. dah tak keruan ni...apa nak dibuat dgn fabrik ni...comel tak ingatttt....tq tini!

    BalasPadam
  11. yeahhh saya tahu awak mesti suka punya
    tapi.. tunggu pas pantang baru sambung jahit eh..
    ahakss

    BalasPadam
  12. Wahhhhhhhhh ...... saya menang !!! terharu sungguh nih ...... Tak tau nak kata apa ..esh esh esh .... Thank You Tini ... Thank you for your encouragement ... it means a lot especially coming from you, senior and master crafter (ter speaking lah pulak)

    I m happy. You make my day today ....

    Thank you again

    (sambil pegang award lari belakanng stage)

    BalasPadam
  13. ahhhh takde maknanya MASTER eh... senior ye la kot...
    bg semangat kat each other okeh..
    muahahah tak yah lari belakang stage..
    esok i poskan... boleh la wat mcm2

    BalasPadam
  14. zahidah@gmail.com28 April 2010 4:52 PTG

    salam tini...
    congrat buat anique dan balkhis.......rezeki anda berdua..
    utk tini.....thanks kerana berkongsi tips dan juga tutorial....semoga terus berkarya...

    BalasPadam
  15. zahidah.. terima kasih pada kata-kata semangat.. saya pasti akan terus menjahit.. cuma kalau tiba2 saya senyap tu.. adakah mabuk saya berulang kembali.. oh tidak... tidak.. lama lagi la kot.. opss merepek

    BalasPadam
  16. Tahniah buat anique n balkish..moga mereka dapat mengembangkan lagi bakat mereka dalam dunia kraf nih... tahniah gak buat kak tini...:)

    BalasPadam
  17. thanks haja. :)

    BalasPadam