Ahad, 25 April 2010

SALE: Bias tape dan butang balut


Clover fusible bias tape maker 1inci = RM38 SOLD '
Clover fusible bias tape maker 18mm = RM34 SOLD
Prym cover button size 19mm = RM8.50 SOLD

Cepat ya. Email saya kalau berminat. Stok yang ada tu seperti dalam gambar. Boleh la lepas ni buat bias tape n butang balut sendiri.

Wahh.. saya tak beli banyak sebab tak tahu pula ramai yang minat. Semua nak buat bias tape sendiri ye. Sorry la ye pada yang tak dapat tu nanti bila ada saya dahulu kan mana yang dah book. Terima kasih semua

8 ulasan:

  1. tini...reserve for me the Clover fusible bias tape maker 18mm n Prym cover button size 19mm...i dah email kat tini..tq!

    BalasPadam
  2. i nak cover button ...tq.. sat baru nak buka email hehe...

    BalasPadam
  3. kak tini bias tape tu ade lg x?...

    BalasPadam
  4. takde stok lagi la dik :)

    BalasPadam
  5. Farah Farhana Yasin20 Mei 2010 9:48 PG

    kak, de stco lg x bias tape maker ni?
    pls....

    BalasPadam
  6. Stok da abis la

    BalasPadam