Isnin, 17 Mei 2010

Comel tak stamp saya?

dapat juga miliki stamp sendiri. Comel plak bila da di cop kat kertas. Lepas ni boleh la cop atas kain pula. Hiks Kalau atas fabrik boleh guna dakwat yang khas untuk fabrik ya. Kedai alat tulis ada jual.

13 ulasan:

  1. Cantik stamp ni, saya pun dah lama nak buat stamp untuk little-iro-iro, tapi masih belum berkesempatan lagi...

    BalasPadam
  2. Kalau nak cop atas kain nak guna dakwat apa yee?

    BalasPadam
  3. wahh cantiknye chop depa....

    BalasPadam
  4. tini,pakai ink apa yaaa?

    BalasPadam
  5. comel2, wat kat ne?mahal tak?

    BalasPadam
  6. comel

    dapat markah tak jawab soalan entry you nih Tini .... ?


    :-D

    BalasPadam
  7. muahahha markah satu star la

    BalasPadam
  8. tq.. tu cop warna warni Color Box

    BalasPadam
  9. normaliza.. memang ada ink khas untuk fabrik.. kat kedai alat tulis or hhgn2 craft tu

    BalasPadam
  10. hehe nnt dah buat satu btau ler

    BalasPadam
  11. Tini, buat kat mana ye? harga dia camne?
    I nak recommend kat kawan2 yang berminat. Diorang ada minta I ukir on eraser tapi kalau carve blog address tu atas eraser mmg memedihkan mata.

    BalasPadam
  12. rm25 dengan pos semua.. mahal ke murah? rasa ok jer.. tak sampai 2minggu dah siap.. bg aje pic macam mana pon dia boleh buat.. hikss chris ni dekat perak.. cuba la mention nama i.. hikss http://www.mycustomstamps.com/

    BalasPadam
  13. RM25 dgn postage utk stamp yg buat dgn machine mmg harga yg ok :)

    BalasPadam