Selasa, 1 Jun 2010

Hadiah ke.. bantal ke??

Ada orang dapat hadiah ke? Nampak comel aje (Matilahh puji sendiri.. hiks)

Ehh.. bukan hadiah la.. ada url blog sendiri ni....

Apa sebenarnya ni... bantal kecil ke? Ke bantal wangi macam Lovely lace tu.? hahha sesuka aje nak main teka teki.

Tada... pin cushion jer.. pasti lah sendiri yang buat... Apa lagi.. ni la pertama kali buat pin cushion untuk diri sendiri. Selama ni saya bergantung dengan pin cushion yang saya terima daripada ArniNasir masa buat swap tahun lepas. Tu aje yang ada.

Bila tiba-tiba rasa nak buat sendiri, ini lah hasil pin cushion tak sampai 10minit. Copkan kain beluci ni dengan cop rasmi saya, serikan pula dengan tag alat jahitan yang sedia ada, ikatkan dua biji bantal dengan ribbon yang comel... akhirnya... siap la pin cushion yang mudah ini.

6 ulasan:

  1. sekali tengok ingat guni beras .... I like .. nampak mcm best ..lasak gitu ... sesuai dgn I nih dan agak kurang sesuai dgn you yang ayu.... hehehe

    :-P

    BalasPadam
  2. hahah kain tu mmg kain keras pon kan.. memang lasak pon.. i ayu? takde maknanya.. hahah

    BalasPadam
  3. salam,

    sgt kiut! riben tu mmg penyeri la ^^

    BalasPadam
  4. salam kak,selalu dtg sini tgk hasil kerja kakak,cantik n kreatif..cute sgt pin cushion tu...

    BalasPadam
  5. hmmm cantiknyee jeles kami tgk..walaupunn simple tp cun mcm tuan dia jgklaaa..kikihhhkihh puji skittt,...

    BalasPadam
  6. Lynn.. ya benar.. memang riben tu bg up sikit

    nadiah.. tuan dia tak cute ke??

    wani... haha jgn jeles.. sila buat satu.. puji ada maknan la tu.. ahakss

    BalasPadam