Jumaat, 14 Mei 2010

Karnival Jom Heboh dan Hari belia, Putrajaya

Ni la sibuknya keadaan Putrajaya bila nak ada event. Semua jalan jem. Bila khemah dah siap pasang semua, muzik diaorang main semua punya la kuat. Bising sampai ke dalam pejabat. tapi yang best semuanya kitaorang tengok dulu. Karnival dari Hari ini Jumaat 14 mei 2010 hingga Ahad 16 Mei 2010. hebat
Ni siap trak gokart la apa bagai. Kalau tengok kedepan sikit ada gelanggang futsal. Ada Rentap Futsal katanya. banayk team yang masuk kalau baca dalam surat khabar. Permainan selama 60jam tanpa henti. Memang hebat. Siang malam la pesta. Confirm esok jam la putrajaya ni.


3 ulasan:

  1. Tini.....meriahnya....akak klu gi situ...pusing setakat kat masjid besar tu je....cm ner rupa gaknya ya bila putrajaya jem....

    BalasPadam
  2. jom jumpa besok kat booth pendidikan & kerjaya

    BalasPadam
  3. amy.. macam malas aje nak pi.. panas tak hengat skrg ni

    BalasPadam