Isnin, 17 Mei 2010

Kura-kura bertenggek?

Korang nampak tak apa saya nampak? Nampak tak kura-kura ni bertenggek atas tangga ni. Memang kura-kura boleh memanjat sampai macam ni sekali ke? Heran-heran... Tinggi gak palang ni. Dia boleh bertenggek relax aje macam tu. memang ke boleh memanjat. Hahah tuan yang kehairanan. Oh ya.. lagi seekor dah mati la. Kesian tinggal seekor aje. Yellow ni memang lasak dan hyper. Hari tu bawak balik kampung.. 5 jam dalam kereta pon dia maintain hyper. Kena la cari lagi seekor buat kawan si Yellow ni. Tapi tak pasti lak yellow ni jantan ke betina. kena bawa ke kedai la bila nak cari pasangan dia nanti. Kura-kura korang memanjat tak? Hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan