Selasa, 25 Mei 2010

Pencuci mulut dengan aisrim yang sedap


mari mulakan dengan sesuatu yang sedap.. apa lagi kalau bukan ais krim baskin robbin foundue. yum yum.... ni kalau mengidam nak makan memang pulun gak la nak cari. nak-nak masa panas ni... sedap aje rasa bila makan sambil dicelup ke dalam coklat panas...


ni pon mesti tak ketinggalan cappucino in glass.. kegemaran seseorang. Saya pon tumpang minum gak la walaupun lepas tu rasa pahit melekat-lekat di tekak... hiks

ahhhh gambar terang sikit... isshhh ni rasa nak pi makan lagi ni.. ni la set aiskrim paling syok di makan

kakak yang tengah menahan kesejukan. tau takpe.. makan perlahan-lahan ye.. nanti habis kena baju.

Penat mama dan kakak ber posing.. anak bujang? memang buat rosak gambar.. hikss... sibuk dia nak mengejar sudu aiskrim tu....

tengok masih tak putus asa.. kakak masih juga terus berposing

ahhhh akhirnya adik dapat juga.. baru puas hati.. hahahha lawak la adik...

ahh terima kasih juga pada manager kedai ni ya... ahahha lain kali kalau datang kl boleh kami pau lagi.. nasib la ko tak kerja kat kl ayah cu.. kalau tak abis la diskaun pekerja ko tu kitaorang kerjakan. hiks...

3 ulasan:

  1. wei......sedappppp..kasik air liur aku meleleh....aku dah 2 minggu direct mkn ice cream BR...nasib la en iswandi dpt mak yong yg high demand.....

    BalasPadam
  2. apa niiiiieeeee !!!!!! apa semua nieee !!! letak gambar ais krim ... orang tengah diet tauuuuu ...


    heshhh !!

    :-D

    BalasPadam
  3. WAAAAAAAAAAH BERAPA RM AISKREM TUUUU??

    BalasPadam