Rabu, 5 Mei 2010

Untuk hot chik sahaja!

Siapa hot chik aje boleh dapat coaster ni. Ahh dah jadi macam ketagih pula nak buat free syle ni. Buat satu coaster tak sampai setengah jam pon. Sebab dah guna teknik easy stitch, keliling dia pon saya gatal jahit cara easy stitch. Hahhaha seni la gamaknya kan.
Coaster ni untuk rakan sepejabat saya yang sememangnya hot. Pangkat adik la dengan saya. Emm kalau saya nak buatkan sorang satu coaster untuk semua rakan pejabat korang rasa okeh ke? Ialah sempena bulan-bulan terakhir saya di situ. Ahaks.. Sempat ke emmmm

oh ya.. hari ini saya akan keluarkan chat box tu sebab sistem komen dah canggihkan.. hikss.. semua tinggalkan dalam komen aje la eh. senang saya nak membalasnya. all toodles :)

9 ulasan:

  1. Salam Tini, teruja la nak buat free style tu.. tak nak wat tutorial ke? ;-)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, sis Tini. saya baru mengikuti blog akak...sangat membantu saya dari segi tips...Terima kasih. Tapi, akak nak quit kerja ke?

    BalasPadam
  3. hiks bagusla banyak membantu. Jahit la selalu. Ouh belum masa utk berhenti kerja :)

    BalasPadam
  4. tutorial ke? Da nama free style, buat la ikut gaya mana. Nanti la eh bila rajin.

    BalasPadam
  5. cantik kombinasi color .. biru merah ... nampak fresh

    BalasPadam
  6. tini, i pun hot chik gak hehe..

    BalasPadam
  7. yg guest tu gue lah tadi Tini ... canggih sangat komen sampai gabra

    BalasPadam
  8. hahaha kamu mmg gabra hari ini ann

    BalasPadam
  9. kamu hot mama la alycia. Ahaks

    BalasPadam