Rabu, 19 Mei 2010

WIP: Selamat Hari Guru

Ada aje kakak ni.. dah last minit baru nak cakap dengan saya kata esok ada sambutan Hari Guru. ermm kalau dulu saya suka bagi cikgu hadiah, bukan mahal mana pon tapi suka bila dapat sesuatu kat cikgu. Terus bila dapat tahu tu, otak terus laju berfikir nak buat SESUATU. Tapi saya nakkan yang istimewa, bila cikgu kakak tengok tahu ni kakak yang bagi. Maka terhasillah WIP (work in progress) ni. Ini baru 10% siap. Tunggu ye hasil keseluruhannya nanti
Ahh suka sangat easy stitch atas pensil ni. Macam nak buat banyak-banyak aje pensil.. tapi macam serabut aje. Eii tak sabar nak tunggu bila dah siap keseluruhan Mesti kakak gembira bila bagi cikgu dia. :)

oh.. siapa ada twitter mari la add saya @hanitini.. ramai-ramai baru meriah sikit. nanti saya follow balik.. hiks :P

2 ulasan:

  1. cantik siut pensel ...!

    BalasPadam
  2. ann.. nak satu batang ke? ahakss

    BalasPadam