Selasa, 1 Jun 2010

Bila da dapat

Akhir nya yg ditunggu sudah sampai. Bila tengok subjects yang akan di lalui mulalah rasa berdebar. Dah lama tinggal kan alam student ni. Excited ada takut pon ada, walau apa pun saya tak sabar nak mula kan fasa baru dalam kehidupan.

NotaKu: Layout blog warna hitam memang tidak sesuai dengan jiwa raga saya. Balik ke warna putih ya.. tenteram sedikit hidup

9 ulasan:

  1. akak amik kos ape nie??

    BalasPadam
  2. Tahniah Tini ....!!!! Wishing you all the best. Jangan ponteng kelas tau !

    :-D

    BalasPadam
  3. Congratulations and selamat menimba ilmu :) teringin gak nak further study tapi kena tunggu anak2 besar sket. Good luck and enjoy :)

    BalasPadam
  4. All the best with your studies.. dpt study fulltime ker..?

    *teringat my postgrad experience.. fulltime blajar, fulltime keje, fulltime parent (cause hubby dah dtg Jepun, blajar lagi..), never again.. i hope :(*

    BalasPadam
  5. yana.. course jahit menjahit.. hiksss ada ke ehh kat uni ni hahah

    ann.. ahhh jgn jgn.. tak rela ponteng kelasss

    rozi..
    hikss tu la.. nak kata anak dah besar tak gak la juga.. dah sampai masanya and rezeki gak ni

    sue.. ha ah fulltime full sponsor.. tu yg semangat lebih sikit
    kalau i la mcm u.. mmg tak selesai2 agaknya study tu.. u mmg hebat

    BalasPadam
  6. chaiyok! chaiyok! pasni mengkelek buku ler pulak...

    BalasPadam
  7. tahniah tini ..kita jer sedih sebab apply biasiswa lepas smp ke peringkat interview jer ..yg mohon 2 org .. tp kuota utk sorg jer .. yg dpt tue senior laks .. dah ler nie last biasiswa utk staff .. mmg rasa frust sgt2 ;-(

    BalasPadam
  8. bravo.....slmt jd student....hang ambik MBA or yg HR?

    agak2 x reti buat assignment...ko suruh MDH buat..hahahahaha

    BalasPadam
  9. shida.. ahh ahh jgn mula2 kena kejutan budaya dah la.. (nak jugak kan)

    diana... takpe.. nanti ada la peluang lain plak muncul..

    watie.. dua2 aku hambik.. ahh tak leh suruh mdh da kali ni... ada kena lekuk lak..

    BalasPadam