Rabu, 2 Jun 2010

Keletah anak bujang ku

hikss.. cuba tengok mata adik.. aaAaahh.. geram okeh.. chicky betul... geget boleh dik.. apa la idea dalam kepala dia tu... Kakak.. ahh dia memang tak perlu disangkalkan lagi bab-bab menyengeh ni..
opss... sedikit seksi.. memang takkan dilepaskan peluang bila ditanggalkan baju dia.. Terus nak lari, nak main. bila dah asyik mulalah air terjun laju je turun...

Haaa.. siapa ni dik... dengan rambut yang dah panjang betul.. lom setahun lagi dah melentik-lentik... Mashamm aje bau... Boleh eh.. gaya tido gini.. hikss

Muka dan rambut sebelum dipotong... yeaa.. adik memang hensem.. rambut panjang hensem...



rambut pendek pon hensem... abah dia tak luluskan potong rambut ala Mawi.. ahh kecewa mama... hanya di trim keliling sahaja... hikss... jadilah dari tak habis-habis tarik rambut bila nak tido dan menggaru bila panas. Jambul tetap ada okeh... Aset tu.. :P

6 ulasan:

  1. hero2 saya semua potong ala mawi. senang maintain, sejuk kepala. depa sendiri pun suka, siap request lagi, nak botak.

    BalasPadam
  2. Kak Tini,

    anak saya pun sama...panas jer menggaru & suka tarik rambut yang ala2 kerinting tu...pastu suka sangat selongkar handbag...hihihi...cute betul adik ngan kakak ni...

    p/s : tak sabar nak bg adik kat izzat

    BalasPadam
  3. cik ct.. hikss sng kan gaya tu.. tapi tak dpt kelulusan ahaks..

    wanie.. cepat2 tambah.. bg MERIAH lg rumah

    BalasPadam
  4. padanlah rupa dah lain semalam ibu nengok dia....puas pikir apa yang buat muka dia lain...rupanya rambut sudah trim...baik jek duk dlm stroller...tengok ah sikit hari lagi....

    BalasPadam
  5. shida.. baru tau eh.. ekekek ahh baik jap je tu... cuba la stroller tu tak gerak lama.. mau dia mengerekot ngekotkan badan.. nak lepas... mcm mana la gaya kalau dah jln nnt

    BalasPadam