Isnin, 7 Jun 2010

Perjalanan yang masih jauh.

Jun 2005
orang lain kurus nak kawen.. saya tembam plak.. hahaha

Ogos 2006
Kakak 40 hari.. halus aje.

Ogos 2007
Kakak menyambut ulangtahun pertama. Seronok sangat dia. kecik-kecik dah pandai nak melawa. Rambut dah mula panjang..

Jun 2008
Selamat Hari Bapa buat abah. Waktu ni.. macam biasa kakak paling gembira bila ada sesi bergambar.

Ogos 2009
Dah ada adik. Adik dah 2 bulan waktu ni. Adik pula semestinya chubby aje. Geram nak geget. Terkepit dengan kakak.


Jun 2010
Wahhh.. happynya duaorang ni. Baik ke duaorang tu... adik dah sama besar dengan kakak dah.. Main peluk-peluk siap...

.

.

.

.

.

.

.


Tapi tu tak lama.... sekejap aje... tengok la.. adik dah pandai buli kakak.... Hahah geram sangat tgk gambar ni. Ya allah ya tuhanku... lindungilah keluarga kami. semoga kasih sayang yang ada menjadi hak milik kami selamanya. Sayang semua..

(lepas ni.. every year saya nak tambah satu gambar dalam entry yang sama)
oh.. saya takde mood nak update pasal jahitan. tunggu la ye hingga hujung bulan ni kalau bersabar.. hikss

12 ulasan:

  1. adik, cian kak kakak....menghitung hari ni adik....3 hari lagi....heheheh

    BalasPadam
  2. alalala comeynya 2 beradik ni haha. aah skang adik lagik syiok membuli kan. Adam pun skang sokmo kalah kalau ngan hafiey. Beskan, kejap jek tgk depa ni membesar eh

    BalasPadam
  3. shida.. sama-sama la awak n adik (ehh dua2 adeq) menghitung hari.. book date eh 10julai nanti.. haha lamanya

    mon... tu la.. bergasak aje kejenya.. kakak confirm kalah sebab kurus hahaha

    BalasPadam
  4. syoknyaa sepasangkan..cute sgt2..happy anniversary yer tini..moga sentiasa diberkati..

    BalasPadam
  5. such a happy family... jeles tgk sepasang... n tini...lawanyaaa pengantin hehe...ingat org lain tadi

    BalasPadam
  6. love the family pics.. suker tengok the changes over the course of 5 years.. you look sooo different as a bride.. :D

    BalasPadam
  7. balkhis... hahah pantin dah lama.. ishh jgn jeles.. rezeki anak2 :)

    Sue.. kan... nampak beza bila masa berlalu.. moga kekal hingga akhir hayat.. hahah pipi tembam..

    BalasPadam
  8. amin..
    semoga berbahagia..
    eh, mcm best jer wat entry camni..
    bole tgk perkembangan setiap tahun kan..
    nak tiru bole hehe..

    BalasPadam
  9. sweetnya ... kakak yg comel adik yg hensem ....!!!
    and you are lovely too ... makin nampak muda as the years go by ....

    :-)

    BalasPadam
  10. zur.. benda baik nak tiru sila lah.. haks.. boleh tgk perubahan kita..

    ann.. sajer la tu puji pujian... apa pon thanks.. i likeee

    BalasPadam
  11. çok güzel bir aileniz var
    sevgilerle

    BalasPadam
  12. aik maknyer makin comel eks... dah berjaya melangsingkan badan kekeke

    BalasPadam